Sinirlendiğimde kendime hakim olamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

3586

Uzman
Makaleler
33
Sinirlerime hakim olamama gibi bir sıkıntım var. Ama bu mesela ailem veya arkadaşlarım değil, bir eşya oluyor. Mesela bu sabah biri düzgün çakmadığı için, diğeri de gaz doldursam da az yandığı için 2 çakmak kırdım sinirden. Daha sonra berbat ötesi POCO X6 Pro on dakikada cehennem sıcağına dönüp on dakikada şarjı bittiği için onu da kırdım sinirden. Daha sonra PS4 gamepadi normalde olması gerekenden daha fazla ve düzensiz titrediği için onu da kırdım sinirden. Bu bir hastalık mı yoksa dandik mallara karşı normal bir his mi?

Brawl Stars oynarken yanıma bot gelince IPad'e yerden yere vuruyorum ben de.

Hocam sizi hep başınıza gelen olay konularında görüyorum. Nasıl bu kadar şanssız olmayı başarıyorsunuz bilemiyorum açıkçası.

Konuya dönecek olursak, bu tür konularda işin uzmanlarından yardım almak daha mantıklı. Görünüşe göre sinir probleminiz var gibi gözüküyor. Psikiyatr randevusu alıp uzman bir hoca ile konuşmanız daha iyi olur, forumdan yardım istemek yerine.

Psikiyatr randevusu alıp uzman bir hoca ile konuşmanız daha iyi olur, forumdan yardım istemek yerine.
Ona parayı verince yine sinirleneneceğim zaten bir işe yaramayacak hocam.

Hocam çok sinirlendirdiğinde aç egzoz sesi, tüm sinirlerinden arın.

Arabayı üst üste birkaç kere istop ettirince direksiyona vuruyorum. Jantları falan tekmeliyorum. Sinirlerime hiçbir şekilde hakim değilim yani.

Allah yardımcın olsun.

Hocam bende de aynısı yaşanma eşiğine geldiğinde bir 3 saniye kadar duraksıyorum kendimi tutmaya çalışıyorum sonra düzeliyor bir anda.

Allah yardımcın olsun.
Oyunda kaybettiğimde mesela oyunun yapımcısına saydırmaya başlıyorum, gidip yorumlara oyunun çok kötü olduğunu falan yazıyorum bazen argo oluyor yorumlar. Mesela TV YouTube'da dondu kaldı geçen basket topu fırlattım kırılmadı ancak sağlam kaldı. Hayattan zevk aldığım zamanlar yok, her zaman bir stres, bir gerginlik var. Sadece bazen ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirirken veya gece yatarken sakin müzik dinlerken kendime gelebiliyorum.

Hocam bende de aynısı yaşanma eşiğine geldiğinde bir 3 saniye kadar duraksıyorum kendimi tutmaya çalışıyorum sonra düzeliyor bir anda.
Benimki çok bambaşka bir şey. Direk elimdeki elektronikleri parçalıyorum yani o derece. S24 Ultra'yı bile yamulttum sinirden iyice kırmamak için ablama verdim şimdi telefonu eski haline düzeltti ve artık kendisi kullanıyor. Ablam eskiden benimle çok uğraşırdı ama son zamanlarda aşırı siniri bozuk bir canavara dönüştüğüm için artık çok bulaşmıyor bana.

Ona parayı verince yine sinirleneneceğim zaten bir işe yaramayacak hocam.
Para vermenize gerek yok hocam, bulunduğunuz ildeki devlet hastahanesinden randevu alabilirsiniz. Doktorunuz sizi gerekli görürse psikoloğa yönlendirir ki o da devlet hastahanesinde ucretsiz sunulan bir hizmet.

POCO X6 Pro kötü mü? Almayı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…