Eğilince, öksürünce, hapşırınca başım ağrıyor. Tam kaşlarımın orta kısmı ağrıyor. Sinüzitten dolayı mı ağrıyor bilmiyorum ama tam kaşlarımın ortasına bastırınca ağrıdığı için sinüzit yazdım. Nasıl geçecek bu sinüzit? Doktora gitmeli miyim? İnternette kendi kendine geçeceği yazıyor.
Evde tuzlu su karışımı yapın ya da eczaneden izotonik alın. 5cc şırınga alın en az 10 tane. Şırıngayı tuzlu su veya izotonik ile doldurun sol burun deliğinize sokun ve sıkın hepsini daha sonra aynı işlemi sağ burun deliğinize yapın yaptıktan sonra yüzünüzü ileri doğru tutup bekleyin boşalacaktır.
Bunu günde 3 defa yapın sinüzit ise sinüsleriniz temizlenecektir.
Tecrübelerimdeen tavsiye; gozunuzu burnuna yakın kismina bastirin hafiften sonra birakin hafif rahatlama geliyorsa sinusleriniz doludur.
Not: Her ihtimale karşı doktora danışmanızı tavsiye ederim ben tecrübelerimden yola çıkarak aktardım, doktor değilim.
Eğilince, öksürünce, hapşırınca başım ağrıyor. Tam kaşlarımın orta kısmı ağrıyor. Sinüzitten dolayı mı ağrıyor bilmiyorum ama tam kaşlarımın ortasına bastırınca ağrıdığı için sinüzit yazdım. Nasıl geçecek bu sinüzit? Doktora gitmeli miyim? İnternette kendi kendine geçeceği yazıyor.