Sipariş edilen fare değişimden gelecek sıfır ürünle iade edilebilir mi?

DarkMen

Yetkin
Selamlar, Gaming Gen TR'den aldığım farenin sol tıkı bozulmuştu, garantiye gönderdim. Süreç uzayınca mağdur olmamak için aynı fareyi sıfır olarak tekrar sipariş ettim ve o siparişim bugün elimize ulaştı.
Tam bugün garanti ekibi de arayıp eski farem için değişim kararı çıktığını ve sıfırını yollayacaklarını söyledi.

Sorum şu: Bugün siparişten gelen fareyi açıp kullansam; haftaya değişimden gelecek olan diğer sıfır kutuyu, bugünkü faturayla 'Cayma Hakkı' kapsamında iade etsem sorun olur mu? Gaming Gen depoda kutu üzerindeki seri numarası (S/N) kontrolü yapıyor mu, yoksa ürünün sıfır ve kapalı kutu olmasına mı bakıyorlar? Daha önce deneyen var mı?

Ya da siparişten gelen fareyi yine aynı şekilde iade edebilirim ama kullanım sonrası kir tutmasından ve bu yüzden iade etmeyeceklerinden korkuyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Fare: Scyrox V8 (Kailh Switch)

Neden kullanıyorsunuz satın aldığınız ürünü? Gelir gelmez iade edin sonra değişim ürünü bekleyin, ne yapacağı belli olmaz bunların.

Bence gelir gelmez açmadan iade edin, sıkıntı çıkmasın. Zaten sıfır mouse göndereceklermiş.

Aynen. Elinizde düşmeyeceği ne malum? 1 hafta dayanıverin. Veya A101'den çok basit, sizi 1 hafta götürecek bir ofis mouse alın. Veya sağ/sol tıkı ayarlardan değiştirip sağ tıksız kullanın. Sağ tıkınız sol tık olur.

Onu geçtim zaten değişim kararı ile sıfır ürün gönderiliyor, diğer ürünün satılabilirliği de bozulacak, burada biraz empati kurmak gerekiyor.

Onu geçtim zaten değişim kararı ile sıfır ürün gönderiliyor, diğer ürünün satılabilirliği de bozulacak, burada biraz empati kurmak gerekiyor.

İade geldiğinde hasar vb var ise yeniden satmazlar zaten. Aşınma gibi.

Ha bir de elektronik ürünlerde koruma bandrolü olur. Onu söktüysen zaten 0 olarak tekrar satamazlar. O ürün 2. eldir.

İade geldiğinde hasar vb var ise yeniden satmazlar zaten. Aşınma gibi.
Hasar olmasa bile burada gereksiz iade süreçleri ile uğraşmak can sıkıcı olur, firma ürünü kullanılmış diye geri almaz bu sefer THH ile uğraşılır, gereksiz. Paketin açmadan geri gönderilmesi en mantıklı ve zahmetsiz yol.

Bence gelir gelmez açmadan iade edin, sıkıntı çıkmasın. Zaten sıfır mouse göndereceklermiş.
Aslında önce para iadesi yapıldı, bunun üzerine aradaki 600₺ farkı ödeyerek aynı üründen sipariş ettim. Daha sonra değişim talebim kabul edildi ama sipariş ettiğim fare kargoya verilmişti. Yine de öyleyse hiç dokunmadan aynen iade edeyim.
Sorunlu mouseyi de servise göndermiştim ama artik 1 hafta dayanacağız.
HepsiJET ile gönderilmişti, iade talebi başlattım onayladı sistem. Bakalım umarım sorun çıkmaz.

Fareyi 5 dk bile mousepadde gezdirsen mikro çizikler oluşuyor. Normalde o pedler pürüzsüzdür, çok belli olur ki bu arkadaş 1 hafta kullanmaktan bahsediyor. Amazon dışı böyle bir iade mümkün değil bence.

Sağ tıkla sol tıkı değiştirin ayarlardan, sağ tıkı sol tık olarak kullanın.

Hocam sol tıkı bozuk olan fare serviste zaten, değişim yapılacak. Elimde şuan mouse yok sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…