Sipay'ın Play Store yorumları neden kötü?

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

Baktığımda paraya çöktüklerine, hesabın ansızın kısıtlanmasına kadar ilgili yorumlar gördüm. Bunların aslı nedir, bilgisi olan var mı? Yani ileride sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Kartı geldi, %60 olunca da kullanmak istiyorum. Geçen ay Sipay ile aldım YT Premium'u 96 TL'si iade geldi, şaka gibi
Kartının görünümü de hoş ekstra olarak

Her bankada var böyle şikayetler, herkesi memnun etmek mümkün değil.
Orası öyle de bir ödeme kuruluşu için 2.7 puan sence de çok düşük değil mi? Ben şahsi olarak güveniyorum ama dışarıdan bakan biri için ilk intibada kötü bir izlenim bırakır.

Hocam ben bu yorumları ve forumlardaki Sipay hakkında söylenenleri görünce Sipay hesabı açma fikrinden vazgeçtim. Zaten en iyi cashback verdiğini düşündüğüm uygulama olan Nays'ta hem cashbackleri düşürdü hem de onaysız hesaplara alışverişi kapattı.

Tuhaf. Cashback ile gelen para çekilemediği içindir muhtemelen. Şayet ne bir sorun yaşadım ne de yaşayanı duydum.

Bende Sipay kullanıyorum şu ana kadar sadece 1 kere cashback gelmedi mail attım hızlı geri dönüş yaptılar ve sorunum çözüldü onun dışında bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…