Arkadaşlar babamın zamanında yakın denilebilecek arkadaşı vardı. Yedikleri ayrı gitmezdi. Sürekli bir şey yaparlardı. Adam bir konuda desteklememiş. Oradan biraz tartışmışlar bir daha görüşmeyelim gibisinden. Bayağıdır böyle adam selam verdi. Ben selamını aldım babam almadı direkt gitti. Arkadaşlar adama vallahi üzüldüm. Tamam benim de siyasi görüşüm farklı oluyor bazı kişilerle ama böyle ilişkimi kesmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Vallahi siyasi görüşü bariz derece de farklıysa ben de keserim. Evet kötü bir hareket farkındayım ancak yaparım.
Bu ülke kutuplaşmaktan bıkmaz azizim. Bir zamanlar sağ sol kavgası vardı, şimdi dinci dinsiz, yarın öteki ötekisiz kavgası olacak.
Bu ülke kutuplaşmaktan bıkmaz azizim. Bir zamanlar sağ sol kavgası vardı, şimdi dinci dinsiz, yarın öteki ötekisiz kavgası olacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Özel durumunuzu bilmem ama bazıları hak ediyor.
Yok hocam bir fikrine katılmamış sadece, o kadar, buradan olay fırlamış.Vallahi siyasi görüşü bariz derece de farklıysa ben de keserim. Evet kötü bir hareket farkındayım ancak yaparım.
Vallahi farklı insanlara saygı duymuyorlar. Bu duruma çok üzülüyorum. Hayatımda da karşılaşıyorum bu durumla.Bana göre insanların büyük çoğunluğu kendilerini bir topluluğa adamış ve onun kurallarına göre hareket ediyor sanki.
Hocam adam küfür etmemiş bir şey etmemiş. Kendi fikrini söylemiş.
Hocam adam milliyetçi, o dediğinizden değil.Eğer karşıdaki bölücü veya apocu değilse, siyasi görüşü ne olursa olsun iletişimimi kesmem saygısızlık yapmadığı sürece, olması gereken bu bence.
Eğer karşıdaki kişi malum parti destekçisi ise babanız iyi yapmış saygım arttı adama. Hocam kimse kusura bakmasın da arkadaşım dediğim kişi de olsa cahilin tekiyse, Ak Parti'liyse, reisçiyim diye boş boş konuşuyorsa iletişimimi de bal gibi keserim yani, çünkü fikirlerin uyuşması da önemli, bir zahmet güzel ve kaliteli bir insan olsun, hadi diyelim kabul ettim ve konuşmaya devam ettim ama kendisi aynı zamanda fesli hayranıysa, Atatürk, cumhuriyet, laiklik karşıtı bir vatan haini ise direkt "defol git" derim, ömrüm boyunca iletişimi keserim, bu kadar basit.
Son düzenleyen: Moderatör: