Sişman mı görünüyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunahan4321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 144
Bir kere de şu forumda şu konu açılacaksa bari bir kere de bir kız açsın. Ben neden ana sayfamda şişman göbek meme vb. görmek zorundayım la.

Kanka size kalırsak "190 boyunda ol 70 kilo ol ağa çünkü kızlar sana bakmazz agaaa..." böyle bir düşünce mi var la? 100 kilo dana gibi adam olmak çok iyi, bana göre refleksif bir insanım.

Şu yorumlarınızı hiç anlamıyorum. Yanıt vermek zorunda mısınız?

En az 10-15 kilo vermen lazım.

Namaz bırakmakla ne alakası var: Dbu arada dövüşçülük ile vizyonun ne alakası var?

Kanka dövüş Allah diyor kendinizi geliştirin diye ben şu an bir komando ile aynı ceviklikte olmak istiyorum yani kısaca asker olmak istiyorum ama psikolojik ilaç kullandığım için olamıyorum. Amacım şehit olmak çünkü insanlar çok ahlaksız oldu.

Kanka size kalırsak "190 boyunda ol 70 kilo ol ağa çünkü kızlar sana bakmazz agaaa..." böyle bir düşünce mi var la? 100 kilo dana gibi adam olmak çok iyi, bana göre refleksif bir insanım.
Aga ben ondan bahsetmiyorum ki. Kilon fazla veya az da demedim zaten genelleme yaptım. 100 kilo adam olmak iyi güzelde iki dakika sonra kanser hastası gibi nefes nefese kalmak var . Mesela ben 1.83'üm ama 100 kiloyum o da mesleğim sağolsun.

Hocam şehitlik öyle bir şey değil de neyse ne desem bilemedim. Ayrıca kütlen arttıkça çevikliğini kaybedersin askerde öyle yarma gibi bir herif olmak çokta iş görmüyor.

Kanka size kalırsak 190 boyunda ol 70 kilo ol ağa çünkü kızlar sana bakmazz agaaa böyle bir düşüncemi var la 100 kilo dana gibi adam olmak çok iyi bana göre rekleisif bir insanım.

Herkese aldırma dostum biraz daha yediklerine dikkat edip yağ oranı düşürebilirsen iyi olur ama obez denecek şekilde şişman vs değilsin.

Bende 184 96 kiloyum.

Vücutta bu şekil.

İfadeler: 199
Bir kere de şu forumda şu konu açılacaksa bari bir kere de bir kız açsın. Ben neden ana sayfamda şişman göbek meme vb. görmek zorundayım la.

Hiçbir kızın böyle fotoğraf paylaştığına ve konu açtığına denk gelmedim haklısınız.

En azından konu olması gereken kategoride açılmış, sevindim. Sağlık kategorisi işgal edilmemiş.

Önemli olan fiziksel görünüşünüz değil, bu görünüşün ardında sakladığı fiziksel etkiler. Olması gerekenden fazla kilolu olduğunuzu hissediyorsanız durumunuzun sağlıksız olma ihtimali vardır; ancak alanında yetkin insanlara, doktorlara danışmanız çok daha uygun. Burada asıl almanız gereken detaylı cevaplar büyük ihtimalle verilemeyecek.

Başkalarının (çevrenizin) fikri yerine kendi kendinize düşünüp hareket edebilirsiniz. Örneğin nasıl beslendiğinize bir bakın: Sağlıksız bir diyetiniz mi var? Abur cuburdan, fazla yemek yemekten, sağlıksız besinlerden sakının. Hareketsiz olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Hareket edin; yürüyüş yapın vs. Benim fazlalık kilolarımın sebebi temelde bu ikisiydi ve kendi kendime düşünüp taşınıp sağlıklı beslenmeye ve daha çok hareket etmeye odaklandım. Verimini de hissettim biraz.

İfadeler: 725
Sana bir şey soracağım kanka hani neden böyle yapıyorsun hani internettede görüyorum işte biri bilim adamı konuşuyor yok işte şu yanlış bu yanlış biri kendini bir işte çok geliştirmiş yok işte bunca yıl uğraşmış ama tecrübesini gostermiyor v.b kafasında siniz neden böyle oluyor ben kilo veririm sıkıntı yok fazlam çok yok 10 kilo bişey değil al sana 90 kilo halimi atıyım 2 yıl önceki Çubuk gibi birseydim bak

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-12-14-37-21-020_com.miui.gallery.webp
    32 KB · Görüntüleme: 72
Bence moralini bozma. Görünümün iyi. Kas yapmaya çalış. Sağlıklı beslen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…