Çözüldü Sistem anlık olarak dondu ve bir daha SSD'yi gormedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HDDKullanıyorum

Tanınmış Üye
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Her zaman yaptığım gibi tarayıcıda dolaşırken bir anda sistem dondu, bende kasa üzerindeki kapatma tuşu ile kapatıp yeniden açtım ama BIOS ekranına attı. BIOS ekranında da SSD'yi görmemeye başladı ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korku dolu 5 dakikanın ardından sistemi boot ettim ve SSD'yi gördü çok teşekkürler hocam ama aklıma takılan bir soru var: Yaşadığım bu durumun oluşma sebebi nedir?
Eski harddiskimde elektrik kesintisi sonucu olmuştu bu. Harddisk şuan hasar aldığı için ölü. SSD'de olacağını pek sanmıyorum ama sağlığını kontrol etmekte fayda var.

Eski hard diskimde elektrik kesintisi sonucu olmuştu bu. Hard disk şu an hasar aldığı için ölü. SSD'de olacağını pek sanmıyorum ama sağlığını kontrol etmekte fayda var.

1723056969492.png

Şu an sorun gözükmüyor umarım böyle devam eder.

PC'Ti tamamen kapa ve elektriği kesip iki dakika bekleyip geri aç. Görmezse SSD ölmüş olabilir.

Aynı durum az önce tekrarlandı bu durumun tekrarlanma sebebi nedir?

Son düzenleme:
SSD sana bir mesaj vermeye çalışıyor olabilir.

SSD'yi yeniden montajladım şuan sorun yok eğer bir daha olursa yeni bir SSD almam gerekecek gibi duruyor.

SSD sana bir mesaj vermeye çalışıyor olabilir.

Uzun süre sonra yeniden tekrarlandı bu olay, sorunun anakart kaynaklı olmadığından nasıl emin olabilirim ona göre yeni SSD bakmaya başlayacağım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt