HDDKullanıyorum
Tanınmış Üye
Her zaman yaptığım gibi tarayıcıda dolaşırken bir anda sistem dondu, bende kasa üzerindeki kapatma tuşu ile kapatıp yeniden açtım ama BIOS ekranına attı. BIOS ekranında da SSD'yi görmemeye başladı ne yapabilirim?
PC'Ti tamamen kapa ve elektriği kesip iki dakika bekleyip geri aç. Görmezse SSD ölmüş olabilir.
Eski harddiskimde elektrik kesintisi sonucu olmuştu bu. Harddisk şuan hasar aldığı için ölü. SSD'de olacağını pek sanmıyorum ama sağlığını kontrol etmekte fayda var.Korku dolu 5 dakikanın ardından sistemi boot ettim ve SSD'yi gördü çok teşekkürler hocam ama aklıma takılan bir soru var: Yaşadığım bu durumun oluşma sebebi nedir?
Eski hard diskimde elektrik kesintisi sonucu olmuştu bu. Hard disk şu an hasar aldığı için ölü. SSD'de olacağını pek sanmıyorum ama sağlığını kontrol etmekte fayda var.
PC'Ti tamamen kapa ve elektriği kesip iki dakika bekleyip geri aç. Görmezse SSD ölmüş olabilir.
SSD sana bir mesaj vermeye çalışıyor olabilir.Aynı durum az önce tekrarlandı bu durumun tekrarlanma sebebi nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.