Sistem ilk açıldığı zaman monitörde çizgiler çıkıyor

alemcibob

Çalışkan
Merhaba.
Bilgisayar açıldığında ilk ekranda böyle çizgiler çıkıyor, ekran görünmüyor. DisplayPort kablosunu söküp takıyorum belki ilk denemede, belki onuncu denemede, belki 100. denemede ekran düzeliyor veya bir oyuna girersem ana menüsünü yüklendikten sonra oluyor veya oyundan çıkarsan Windows'a geçtiğinde oluyor. Sorunun kaynağı nedir? (Kablolarda herhangi bir sorun yok.)

Driverla alakalı olma ihtimal var. DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar yükler misin?

Hocam monitör markası ne. Sanırım monitörden ama DDU ile silme yöntemini deneyebilirsin.

Çok yüksek ihtimal kondansatör arızası var. Monitörün kablosunu takıp çıkarmanıza gerek yok. Eğer tahminim doğruysa monitör ısındığı zaman problem düzeliyor. Aynı sorun 5-6 yıldır benim Samsung monitörümde de var Ondan hiç kapatmıyorum.

Tek çözüm monitörü değiştirmek gibi duruyor o zaman.

Hocam monitör markası ne. Sanırım monitörden ama DDU ile silme yöntemini deneyebilirsin.
Gamepower

Tek çözüm monitörü değiştirmek gibi duruyor o zaman
Bu şekilde de kullanabilirsiniz. Ben yan monitör olarak kullanıyorum. PC açtığım zaman youtube de random bir video açıyorum o monitöre, birkaç dakika sonra düzeliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…