Sistem kurulumuna ne eklenebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cartel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 152
  • Etiketler Etiketler
    sistem

cartel

Yetkin

Sistem kurulumuma önerebileceğiniz veya şöyle yapsan hoş olur dediğiniz bir şey var mı? İlk işbirliğimden gelen diğer mousepad ile de şöyle:

Bu setupa cool kablo veya çift başlı kablo, klavye matı, duvar paneli gibi ek dekor için neler önerebilirsiniz?

Üst kısım ve duvar bence çok boş. Kulaklık tutucu, raf ve üstünde figurler, resimler vb, LED ışıklar güzel bir hava katabilir. Onun dışında renkler bütünleşmiş ve çok güzel durmuş. W60 ve MacBook ekstra bir hava ve asalet katmış.

Kasa üst sağ tarafta dursa hoş olurdu. Üst taraf biraz boş gibi. Raf eklenip figür konulabilir veya bir poster iyi gider.

Teşekkür ederim Kasalı hali böyle. Kasam pek güzel olmadığı için aşağı aldım. Poster, figür gibi detayları haftaya yapmayı planlıyorum.

Teşekkür ederim Poster, resim ve figür gibi şeyler koymayı planlıyorum hocam dediğiniz gibi. LED ışık düşünmüyorum açıkçası am beyaz bir ledi masanın arkasına koyabilirim belki. İlerleyen zamanlarda küçük küçük dekorlarla çok geliştirmeyi planlıyorum. Ayrıyeten sormak istiyorum da sizce siyah mousepad mi daha iyi yoksa desenli olan mı?

Teşekkür ederim kasalı hali böyle. Kasam pek güzel olmadığı için aşağı aldım. Poster, figür gibi detayları haftaya yapmayı planlıyorum.

Kasa iyi duruyor aslında. Kule tipi + tepeye iki tane daha fan alırsanız yeterince aydınlık olacağından daha iyi durur. Fazla maliyet olmaz gibi. 1000TL'ye kule tipi çözülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…