Sistem toplamak için beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 477
  • Etiketler Etiketler
    sistem

Krmm

Üstün
Arkadaşlar aklıma takılan bir konu var. Sizlerin fikrini almak istedim.

Durum şöyle yeni devlet memuru olarak atanıp göreve başladım. Ve atanmadan öncesinde bugünlerin hayalini kurup kendime sistem dizme planları yapmıştım. Hatta alacağım parçaları bile netleştirip Akakçe'de kendime liste yaptım.

Sistemin fiyatı 150 bin lira kasa + 50 bin de monitör parası totalde 200 bin lira. Bu parayı şu an verebilirim fakat ailem bilgisayar işini bir tık erteleyip ilk öncelik olarak araba al diyorlar. Ama diğer yandan da bu sisteme ihtiyacım var yani. Çünkü yıllardır hep bunun hayalini kurmuştum. Aslında şu an kiraladığım ev çalıştığım yere 5 dakika yürüme mesafesinde fakat yine de araba her türlü lazım oluyor yani.

Kafam çok karışık. Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Çok merak ettiğim için sormak istedim sizlere. Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben olsam 150 bin liralık, 200 bin liralık bir sistem yerine 65 70'e kasa, 10K'ya da monitör alırdım. 2K'da oyun keyfime bakardım. Sistem almak için beklemek mantıklı değil bence.

Ben olsam 150 bin liralık, 200 bin liralık bir sistem yerine 65 70'e kasa, 10K'ya da monitör alırdım. 2K'da oyun keyfime bakardım. Sistem almak için beklemek mantıklı değil bence.

Hocam öncelikle fikriniz için teşekkür ederim fakat aklımdaki, istediğim sistemi almadıktan sonra farklı, daha ucuz çaplı bir sistem toplamak bana o hazzı vermez. O yüzden eğer toplayacaksam isteklerim doğrultusunda bir şey toplamak istiyordum.

ROG Ekosistem 200K mantıklı, 1 gün dahi beklenmemesi lazım.

Bu kriz vaktinde, 500'e zor bulursun sonra.

O hayal etme işini ben de yaşıyorum şu an. Yazın toplayacağım inşallah. Bence beklemeden almak daha mantıklı. Zaten fiyatlar sürekli uçuyor.

O zaman sistem için beklemek mantıklı değil asla. Zaten piyasa çip krizinde.

Al gitsin yarın ölmeyeceğinin garantisi yok

ROG Ekosistem 200K mantıklı, 1 gün dahi beklenmemesi lazım.

Bu kriz vaktinde, 500'e zor bulursun sonra.

Hocam unutmamışsınız bakıyorum Bu arada toplayacağım sistem için aklımda halen CL26 G.Skill RAM var. Tabii bunu da unutmamışsınızdır eminim. Satın aldıktan sonra büyük bir heyecan ile sizle buradan iletişime geçeceğim.

Bu RAM artık beni çok heyecanlandıramıyor. Sadece @ggbye içi kıpır kıpır olur. Sana evvelden ayarlatmak lazımdı, aslında bu kadar ertelemeseydin iyiydi. Piyasanın içinden geçtiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…