Steam Sistem ve bütçe sınırı olmadan oyun tavsiyesi

Makaleler
7
Yer
İzmir, Türkiye
Son zamanlarda bu üç oyuna bağlandım kaldım:
1720377936545.webp

İşin saçma yanı şu ki Steam hesabımda 246 tane oyun var ve bazılarını neredeyse hiç oynamadım. Canım fazlasıyla oyun oynamak istiyor ancak bu üç oyundan da sıkılmaya başladım, hele ki yaz indirimlerinde bir satın alım gerçekleştirdim şu an neredeyse hepsini iade etmiş durumdayım (listedeki Baldur's Gate 3'ü de iade etmiş bulunmaktayım henüz onaylanmadı):
1720378048886.webp

Herkesin övüp de bitiremediği Baldur's Gate 3 bile beni sarmamışken bana hangi oyunları önerebilirsiniz? BG 3 iadesi de geldiği zaman 49 dolar cüzdan bakiyem olacak ancak satın alacak bir oyun bulamadım kendime göre. Öneri yaparken hesabımdaki oyunları önermezseniz sevinirim.

Son zamanlarda bu üç oyuna bağlandım kaldım:
Eki Görüntüle 63385
İşin saçma yanı şu ki Steam hesabımda 246 tane oyun var ve bazılarını neredeyse hiç oynamadım. Canım fazlasıyla oyun oynamak istiyor ancak bu üç oyundan da sıkılmaya başladım, hele ki yaz indirimlerinde bir satın alım gerçekleştirdim şu an neredeyse hepsini iade etmiş durumdayım (listedeki Baldur's Gate 3'ü de iade etmiş bulunmaktayım henüz onaylanmadı):
Eki Görüntüle 63386

Herkesin övüp de bitiremediği Baldur's Gate 3 bile beni sarmamışken bana hangi oyunları önerebilirsiniz? BG 3 iadesi de geldiği zaman 49 dolar cüzdan bakiyem olacak ancak satın alacak bir oyun bulamadım kendime göre. Öneri yaparken hesabımdaki oyunları önermezseniz sevinirim.

Bence Dirt Rally 2.0 sarar.

Onu düşünüyorum da Baldur's Gate 3'den sıkılmış biri olarak onun sarıp sarmayacağı konusunda düşüncede kaldım, Cyberpunk şu an ne durumda oynanabilir gibi mi?
Hocam Elden Ring kesinlikle daha iyi, aslında türleri çok farklı ama ben Elden Ring'ten daha fazla zevk alacağını düşünüyorum. Ben açık dünyası bu kadar dolu cok az oyun gördüm, gerçekten heryerde aksiyon var.

Biraz zorlanabilirsin çünkü sana çoğu oyunda olduğu gibi şuraya git, görev yerine ulaşmana şu kadar kaldı demiyor senin diyaloglardan anladığın ile bulman lazım, belki bu biraz farklı gelebilir, bunun dısında zaten Grace noktalarında nereye girmen gerektiği, haritada ok şeklinde çıkıyor. Bence denemelisin.

Cyberpunk hakkında pek bilgim yok, bayağı oldu oynayalı çok fazla oynamadım ama gelecek temali olması atmosferi hoşuma gitmişti.

Call of Duty serisi alabilirsin hikaye olarak ve online olarak çok zevkli Black Ops 2 zombi modu olduğundan koydum aşırı sarıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-07-03-05-54-451_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.webp
    Screenshot_2024-07-07-03-05-54-451_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.webp
    551,4 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2024-07-07-03-05-14-896_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.webp
    Screenshot_2024-07-07-03-05-14-896_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.webp
    345,7 KB · Görüntüleme: 29
Geri
Yukarı Alt