Sistemler neden AMD işlemci ağırlıklı toplanıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MehmetBey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    amd
Hocam 4 senelik CPU yerine 2 senelik bir orta seviye CPU daha mantıklı haliyle. Yetmezse R7'ler de var ileride yükseltmeye.

Yok sanırsam 2 sene önce falan 10700F almayı düşünüyorum islemcim falan yoktu işlemci değiştirmeyeceğim.

İfadeler: 29

Fiyat performans olduğu için yoksa AMD'nin üst segment işlemcileri pahalı oluyor bayağı.

Bu ülkede yıllarca el yakan i7 işlemciler satıldı. Pahalılıkla ilgilisi yok. Başarıyla alakası var. Orta ve üst sınıfta lider...
Alt sınıfta da lider bence. Fakir olsam AM5 alırdım, 4-5 yıl destek tam bizim gibiler için.

Intel her sene soket değiştiriyor. Ayrıca 2018'den beri AMD kadar atılım yapamadı, uzun süre market lideri olduğundan millete dandik işlemciler sattı.

Hem fiyata göre performansı çok güzel, hem de APU sistemler için de daha iyi AMD sistem toparlamak. Intel'in dahili ekran kartları korkunç.

14.nesil çöp olduğu ve chipset değişiceği için ayrıca hazır sistemlerde AMD daha ucuza geliyor diye biliyorum.

AMD için konuşmak gerekirse ekran kartı yönünde Nvidia'ya yenik düşüp Intel'i işlemci konusunda ezen bir üretici olarak görüyorum. Keşke sadece işlemciye odaklansalar.
O zaman NVIDIA tekeline düşersin ve ölüm. AMD olmasa intel ve nvidia bizi çiğ çiğ yerdi. Zamanında işlemcileri de çok eleştirildi ama şimdi her yerde o var....

İfadeler: 320
O zaman NVIDIA tekeline düşersin ve ölüm. AMD olmasa intel ve nvidia bizi çiğ çiğ yerdi. Zamanında işlemcileri de çok eleştirildi ama şimdi her yerde o var....
AMD'nin piyasada olmasından şikayetçi değilim ki. Dediğin gibi Nvidia için rakip lazım yoksa fiyat konusunda önü alınmaz hale gelecek.

İfadeler: 320
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…