evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 9 Mayıs 2025 #1 Site niyetine uygulama kodlanır mı? İstediğim domain yok. O yüzden site niyetine uygulama kodlamak istiyorum. Mantıklı mı?
Site niyetine uygulama kodlanır mı? İstediğim domain yok. O yüzden site niyetine uygulama kodlamak istiyorum. Mantıklı mı?
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 9 Mayıs 2025 #2 Nasıl bir site, nasıl bir uygulama? Ben anlamayan. Site yapmak istiyordun, domain bulamadın, uygulama yapayım diyorsun. Bu mudur olay?
Nasıl bir site, nasıl bir uygulama? Ben anlamayan. Site yapmak istiyordun, domain bulamadın, uygulama yapayım diyorsun. Bu mudur olay?
KS KS evrenim Becerikli Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 139 Makaleler 1 Beğeniler 122 9 Mayıs 2025 #3 Sensei dedi: Nasıl bir site, nasıl bir uygulama? Ben anlamayan. Site yapmak istiyordun, domain bulamadın, uygulama yapayım diyorsun. Bu mudur olay? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Sensei dedi: Nasıl bir site, nasıl bir uygulama? Ben anlamayan. Site yapmak istiyordun, domain bulamadın, uygulama yapayım diyorsun. Bu mudur olay? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Sensei Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.337 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 4.676 9 Mayıs 2025 #4 Hedefin mobil platformlarsa mantıklı, bilgisayarlarsa değil. Telefonda YouTube'a, Reddit'e, Twitter'a kim tarayıcıdan giriyor?
Hedefin mobil platformlarsa mantıklı, bilgisayarlarsa değil. Telefonda YouTube'a, Reddit'e, Twitter'a kim tarayıcıdan giriyor?
1 19750 Uzman Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 820 9 Mayıs 2025 #5 Sensei dedi: Hedefin mobil platformlarsa mantıklı, bilgisayarlarsa değil. Telefonda YouTube'a, Reddit'e, Twitter'a kim tarayıcıdan giriyor? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamada da para yok bence. Neden diye sorarsan eğer, insanların kullandığı uygulama sayısı aşırı az, ondan.
Sensei dedi: Hedefin mobil platformlarsa mantıklı, bilgisayarlarsa değil. Telefonda YouTube'a, Reddit'e, Twitter'a kim tarayıcıdan giriyor? Genişletmek için tıkla... Mobil uygulamada da para yok bence. Neden diye sorarsan eğer, insanların kullandığı uygulama sayısı aşırı az, ondan.