Sıvı sogutmanın üst tarafına fan takmak sorun yaratır mı

Selam, iyi sosyaller.
Radyatörün üstüne fan takma bilgisayara zarar verir mi acaba, içerdeki sıcak havayı tahliye etsin diye koymak istiyorum. Zaten 8 fan var fakat oynadıgım oyun gene de ısındırıyor bilgisayarı. CPU 75 80 yüzdelerinde işlem yapıyor. Uzun vadede sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler. @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• 453345496_538153825207267_4531043811710743348_n.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Dışarı hava atacak şekilde koyarsan hiçbir sıkıntı olmaz.

Ayrıca işlemciniz ve sıvı soğutmanız nedir, sıvı ile 75-80 derece hangi işlemci görüyorum merak ettim.

Dışarı hava atacak şekilde koyarsan hiçbir sıkıntı olmaz.

Ayrıca işlemciniz ve sıvı soğutmanız nedir, sıvı ile 75-80 derece hangi işlemci görüyorum merak ettim.
yüzde kulanımını diyorum dostum ısısı 80 derece olsa üstünde çay demlerim işlemci kulanımından söz etim orda. gametch sıvı sogutma haydara 240mm sogutması gayet iyi bide ben bu fanı pirize baglıyorum sıkıntı olmaz dimi böyle ?

Benim kafa gidik sıcaklık sandım bir an.

Zaten sıvı soğutma içerdeki sıcak havayı dışarı tahliye ediyor dışarıdan fan bağlama gerek yok, ayrıca 220V'luk o deli fanlardansa takma elindeki fandan da olma kulağından da olma.

İşlemci sıcaklığı düşürmek için daha nizamı "kasa" fanları kullanılabilir.

Resim küçük ben kasa fanı sandım ne bileyim 220V'luk deli fanlardan olduğunu.

Toparlamak gerekirse koysan çok sıkıntı olmaz ama koymana gerek yok, o değerlerde de hiçbir şey olmaz. Uzun süre işlem yapmak için üretilen cihazlar 2 günde patlamaz, sıcaklıklarda iyiyse bırak takılsın kafasına göre.

4000 rpm sesten rahatsız olmam da patlama falanda yapmıyor usb ile telefon şarjına bağladım onceden pervane vuruyordum pc lerime bozluyormus öyle bende bunu deniyim dedim zaten gerek kalamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…