Sıvı soğutucu önerisi

Marka en iyi markalardan birisi. Kasan iki fanlıysa oradaki herhangi birini alabilirsin. Ama tercihen hava soğutucularda sıvı soğutucularla aynı performansı veriyor. En azından Phantom Spirit de tecrübe ettiğim bu.

Marka en iyi markalardan birisi. Kasan iki fanlıysa oradaki herhangi birini alabilirsin. Ama tercihen hava soğutucularda sıvı soğutucularla aynı performansı veriyor. En azından Phantom spirit de tecrübe ettiğim bu.

Lian Li lancool 215 kasam bu hangi sıvı soğutucu uyacağız bit türlü bulamadım.

2 fanlı 240mm herhangi bir sıvı soğutucuyu takabilirsin. Thermalright güzel bir marka ama işlemcine göre daha pahalı bir şey seçebiliriz. Bütçende önemli tabii.

İşlemciye yetebilecegini düşünüyorum şu an R5 3600 kullanıyorum 1 ay sonra R5 5600e geçeceğim.

İşlemciye yetebilecegini düşünüyorum şu an R5 3600 kullanıyorum 1 ay sonra R5 5600e geçeceğim.
Hocam o işlemci için isterseniz sıvı soğutmaya geçmeyin. Phantom Spirit SE yeterli olacaktır. Şahsen 20-25 derece fark edeceğini düşünüyorum oyun içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…