Merhaba, 3-4 ay sonra PC toplayacağım. Benim için ilk olacak, Tryx Panorama SE 360 mm olacak. Sıvı soğutucu radyatör fanlarını sökmeyi düşünüyorum. Lian Li TL Wireless LCD takacağım, 360 mm bunun PWR kablosunu CHA_FAN'a takacağım, doğru mu? CPU fanı boşta kalıyor, bir sıkıntı olur mu? Radyatör fanları da (Tryx'in) çıkaracağım için yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Merhaba, 3-4 ay sonra PC toplayacağım. Benim için ilk olacak, tryx panorama SE 360 mm olacak. Sıvı soğutucu radyatör fanlarını sökmeyi düşünüyorum. Lian Li TL Wireless LCD takacağım, 360 mm bunun PWR kablosunu CHA_FAN'a takacağım, doğru mu? CPU fanı boşta kalıyor, bir sıkıntı olur mu? Radyatör fanları da (tryx'in) çıkaracağım için yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Tamamdır çok teşekkürler bunu bilmiyordum sorıyım dedim bide ben lian li O11 vision compact kasa alıcam yan kısma koycam sıvı soğutucuyu radyatör fanlarını lian li sadece kasa içinden gözükcek kısma takıcam diğer kısım radyatörün borusunun olduğu tarafta fan olmıycak bişey olmaz dimi