Siyah, plastik olmayan kablosuz klavye önerisi

except

Becerikli
Makaleler
6
Merhaba. Şu an anlık olarak SteelSeries Apex Pro kullanıyorum. ABS keycapsler ile geldiğinden dolayı PBT Pudding keycaps satın aldım. Birkaç aydır bu klavyeyi deneyimliyorum. OLED ekranı, bilek desteği vb, gerçekten güzel. Fakat kasa bayağı bir kalitesiz hissettiriyor.
Ek olarak, adamlar öyle bir kablo yapmış ki bayağı kaba duruyor. Bundan dolayı klavyeyi değiştirme kararı verdim. Fiyat önemli değil.

Klavyeden beklentilerim şunlar:
  • Fullsize olabiliyorsa fullsize. Olamıyorsa Numpad'lerden feragat edebilirim fakat yön tuşları, insert Home tuşu vb olmasını beklerim.
  • Kasa plastik olmamalı. Elime aldığım zaman kaliteli hissettirmeli.
  • Bilek desteği ile gelmeli, ya da ayrı olarak satın alınabilecek bilek desteğiyle tam uyumlu olabilmeli.
  • Halleffect olmalı. Switch'ler Gateron Magnetic Jade Pro'ya da varsa daha kalitelisi olmalı.
  • OLED ekranı olursa tadından yenmez.
  • Kablosuz olursa iyi olur. Fakat kablolu olacaksa en azından girişi Type-C olsun ki yeri geldiği zaman klavyenin kablosunu çıkartıp temizliği rahat yapabileyim.
  • Siyah olması tercihim. Beyaz çok kir tutuyor.
Kısacası paranın alabileceği en kaliteli klavyeyi almak istiyorum. Yurt dışından'da getirtebilirim. Hiç problem değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an anlık olarak SteelSeries Apex Pro kullanıyorum. Abs keycapsler ile geldiğinden dolayı PBT pudding keycaps satın aldım. Birkaç aydır bu klavyeyi deneyimliyorum. OLED ekranı, bilek desteği vb, gerçekten güzel. Fakat kasa bayağı bir kalitesiz hissettiriyor.
Ek olarak, adamlar öyle bir kablo yapmış ki bayağı kaba duruyor. Bundan dolayı klavyeyi değiştirme kararı verdim. Fiyat önemli değil.

Klavyeden beklentilerim şunlar:
  • Fullsize olabiliyorsa fullsize. Olamıyorsa Numpad'lerden feragat edebilirim fakat yön tuşları, insert Home tuşu vb olmasını beklerim.
  • Kasa plastik olmamalı. Elime aldığım zaman kaliteli hissettirmeli.
  • Bilek desteği ile gelmeli, ya da ayrı olarak satın alınabilecek bilek desteğiyle tam uyumlu olabilmeli.
  • Halleffect olmalı. Switch'ler Gateron magnetic jade Pro'ya da varsa daha kalitelisi olmalı.
  • OLED ekranı olursa tadından yenmez.
  • Kablosuz olursa iyi olur. Fakat kablolu olacaksa en azından girişi Type-C olsun ki yeri geldiği zaman klavyenin kablosunu çıkartıp temizliği rahat yapabileyim.
  • Siyah olması tercihim. Beyaz çok kir tutuyor.
Kısacası paranın alabileceği en kaliteli klavyeyi almak istiyorum. Yurt dışından'da getirtebilirim. Hiç problem değil.

Kablosuz olması zorunluysa AK871, değilse AK680 bakılabilir.

Son düzenleme:
İstediğin özellikte klavye bulmak çok zor, custom yapsan daha mutlu olursun. Para önemli değilse zaten en iyi yol custom.
Evet, son birkaç gündür yaptığım araştırmada aynı sonuca vardım. Wooting 80He+ Zincoy almayı düşünüyordum, vazgeçtim.
Şuan sensörlere bakıyorum. Board üzerinde mantığı anlamaya çalışıp kendim experimental şeyler deniyeceğim. Yurtdışından klavye getirmek yerine sensör ve mcu getireceğim.:rofl:

İsteklerinizi karşılayan klavye wooting tabii bu noktada bütçe önemli. Muadil demeyeceğim lakin performans olarak fark hissetmeyeceğiniz TR sınırları içerisinde erişilebilir klavyeler mevcut. Değerlendirmeniz için aşağıda paylaşacağım.

SİKAKEYB: Beyaz renk olması sizin için eksi olabilir fakat diğer iki modele göre artı olarak OLED ekrana sahip olması.

RS7: Switch PBT kasa olarak tartışılmaz bu fiyata kusursuzluk abidesi.

MADE84 PRO: Marka hakkında bilgiye sahip değilim. TTK Switch deneyimim daha önce olmuştu. Tepki ve hissiyat olarak beğendiğim bir Switch fakat Gateron magnetic jade varken tercih edilmeli mi tartışılır?

IQUNIX EZ63 Hall Effect: Bu klavyeyi de bir araştırmanızda fayda var.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt