S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 14 Aralık 2025 #1 Siyahi bir ailenin çocuğu beyaz olabilir mi ya da beyaz bir ailenin çocuğu siyah olabilir mi? Merak ettim.
Siyahi bir ailenin çocuğu beyaz olabilir mi ya da beyaz bir ailenin çocuğu siyah olabilir mi? Merak ettim.
Ata Tuğkan Uzman Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 314 Çözümler 2 Beğeniler 242 14 Aralık 2025 #2 Stardew Valley dedi: Siyahi bir ailenin çocuğu beyaz olabilir mi ya da beyaz bir ailenin çocuğu siyah olabilir mi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... 8. sınıf Fen Bilimleri dersini dinlemeliydiniz.
Stardew Valley dedi: Siyahi bir ailenin çocuğu beyaz olabilir mi ya da beyaz bir ailenin çocuğu siyah olabilir mi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... 8. sınıf Fen Bilimleri dersini dinlemeliydiniz.
KS KS S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 14 Aralık 2025 #3 Ata Tuğkan dedi: 8. sınıf Fen Bilimleri dersini dinlemeliydiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir dersi dinlemedim.
Ata Tuğkan dedi: 8. sınıf Fen Bilimleri dersini dinlemeliydiniz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir dersi dinlemedim.
ircoas Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.148 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.700 Yer İzmir 14 Aralık 2025 #4 Stardew Valley dedi: Siyahi bir ailenin çocuğu beyaz olabilir mi ya da beyaz bir ailenin çocuğu siyah olabilir mi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hanımefendi kendi renginin tersinde biriyle fanfinifon yaparsa evet.
Stardew Valley dedi: Siyahi bir ailenin çocuğu beyaz olabilir mi ya da beyaz bir ailenin çocuğu siyah olabilir mi? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Hanımefendi kendi renginin tersinde biriyle fanfinifon yaparsa evet.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.110 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.894 14 Aralık 2025 #5 Çirkin ördek yavrusu durumuna düşülür bu durumda.
O Outro Başarılı Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 38 15 Aralık 2025 #6 ChatGPT ya da Google'a sorabileceğiniz ve bilimsel bir şekilde cevap alabileceğiniz soruları neden sürekli buraya soruyorsunuz anlamıyorum.
ChatGPT ya da Google'a sorabileceğiniz ve bilimsel bir şekilde cevap alabileceğiniz soruları neden sürekli buraya soruyorsunuz anlamıyorum.
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.085 15 Aralık 2025 #7 Outro dedi: ChatGPT ya da Google'a sorabileceğiniz ve bilimsel bir şekilde cevap alabileceğiniz soruları neden sürekli buraya soruyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başganımız eğleniyi bizimle.
Outro dedi: ChatGPT ya da Google'a sorabileceğiniz ve bilimsel bir şekilde cevap alabileceğiniz soruları neden sürekli buraya soruyorsunuz anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başganımız eğleniyi bizimle.