Siz olsaydınız Sosyal'e ne eklerdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Techolay Sosyal 80 milyon kullanıcıya ulaştı diye bir haber alırız artık.

Teknik destek tarafında çözülmeyen konuları filtreler; sürecin uzunluğu ve çabaya göre sıralar, birebir destek alabilecekleri bir ortam yaratırdım. Direkt cihazı inceleyebilecekleri bir ortamdan bahsediyorum. Yardımcı olan kişilere de tabii ki az da olsa maddi bir destek yapılacak ki süreklilik sağlanabilsin.

Bir diğeri bağış sistemi açardım. Kurallara uyan, ilgili ve yardımsever üyeler arasında az da olsa motive edici bir ortam oluşurdu.

Rapor geçmişi ve hangi moderatörün ilgilendiğini görebileceğimiz bir alan açardım. Zaten hali tavrından bir süre sonra kim olduğunu kestirebiliyorsun fakat yine de iyi olurdu.

Yorum silme için ''Talep'' oluşturulabilmesini sağlardım. Bazen konu gereksiz uzayabiliyor, ya da aynı şey tekrarlanabiliyor. Kişi kendini gereksiz hissettiyse talep edip yorumlarını sildirebilmeli. Eğer ki konunun bütünlüğüne zarar verecekse kalmalı tabii ki.

İlk iki biraz fantezi ama çok da imkansız şeyler değil. En azından denenebilir şeyler olarak görüyorum.

Aliminyum yazan da çok var mış. Onlara da 1 aylık ban.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…