Selam, Manisa-Akhisar da yaşıyorum. Yazın klimasız durulmuyor. Evim toplamda 75 metrekare. Amacım salona bir klima kurdurup en azından diğer odalardaki sıcağı kırması. Aklımda şu 3 model var. Manisa'da yaşadığım için Windsor servisine Vestel baktığından dolayı benim için ufak bir artı.
Elite Plus TAC-18CHSD/XA73I WIFI A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
18 almayı düşünüyorum. Atmış olduğum 3 modelden herhangi birini önerebilir misiniz? Yoksa bu fiyat bandında önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır?
Sen 18 alıp onu odadan diğer odaları da soğutmaya kalkarsan klimanın bulunduğu oda buzhaneye dönecek bunu göz önünde bulundur. Ayrıca bu yaptığın hiç verimli bir şeyde olmaz.
Sen 18 alıp onu odadan diğer odaları da soğutmaya kalkarsan klimanın bulunduğu oda buzhaneye dönecek bunu göz önünde bulundur. Ayrıca bu yaptığın hiç verimli bir şeyde olmaz.
Ofiste 9000'lik bir klima vardı, 35 derece sıcakta sabah çalıştırırdım öğleden sonra ancak soğuturdu. 6 ay kadar önce 18'lik Daikin klima aldık, koca ofisi yarım saat geçmeden buz yapıyor. Kışın da kalorifer modunda kullanıyoruz, Ankara ayazında içeriyi hamam gibi yapıyor. Kalorifer bu kadar etkili ısıtmıyor bu yıl hiç açmadım kaloriferi mesela. Almışken büyük alın ve kaliteli bir şey alın ( Daikin marka öneririm ) kafanız rahat etsin, sonra pişman olmayın.
Ofiste 9000'lik bir klima vardı, 35 derece sıcakta sabah çalıştırırdım öğleden sonra ancak soğuturdu. 6 ay kadar önce 18'lik Daikin klima aldık, koca ofisi yarım saat geçmeden buz yapıyor. Kışın da kalorifer modunda kullanıyoruz, Ankara ayazında içeriyi hamam gibi yapıyor. Almışken büyük alın ve kaliteli bir şey alın ( Daikin marka öneririm ) sonra pişman olursunuz.