Sizce bu tehdit mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan angarya_messi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 713
Mahalle adı ile OSINT ne ara yapılıyordu bilmiyorum fazla. O sihirli kelimeler hakkında çalışmak lazım malum sizden başka bilen yok o kelimeleri
Sonradan konuyu editleyip panel kullandığını itiraf etmiş ancak yapabilseydi de herkese açık profildeki adres bilgilerinden bulabilirdi, öbür türlü tek yol panel.

Arkadaşın kendi adresini söylediği kısım doğru mu peki?

Sonradan konuyu editleyip panel kullandığını itiraf etmiş ancak yapabilseydi de herkese açık profildeki adres bilgilerinden bulabilirdi, öbür türlü tek yol panel.
Zor hocam imkansıza yakın hatta.

Arkadaşın kendi adresini söylediği kısım doğru mu peki?
O da aslında güven verme amaçlı söylemiş de bence kötü bir niyet yok burda.

Konuyu çok dağıtmaya gerek yok. Umarım parayı alabilirsin almadıysan eğer.

Hem güvenimle oynayacak, hem paramı atmayacak üstüne bir de tehdit edecek. Yerinde olsam şikayet ederdim üstüne bir de uzlaşma parası alırdım...

Kişisel bilgilerin yayılmasının suçu sebebiyle hapis cezası 4 yıla kadar uzayabiliyor, tehditi de sayarlarsa bilemedim şimdi...
Dilekçe yazıp şikayet etseydin böyle olmazdı, büyük kusur sende.

Olayı tek taraftan izliyoruz, ama olay tam olarak böyleyse haklı durumdayken haklılığına balta vurmuşsun. Yaptığın hata, ama bir kere yapmışsın artık. Papağan gibi "Yanlışın var" diye tekrarlamanın bir faydası yok.

Buradan pek de bir şey çıkacak gibi durmuyor zaten. Uğraşacak adam R atıp "Daha da rahatsız etme" diye yazmaz herhalde. Çok kafana takıyorsan yapabileceğin en iyi şey zamana bırakmak bu saatten sonra.

Adamın niyeti başından belli. Tilkinin oyununa kanarsan suç tilkide değil, sende.

Ciddi bir olay çıkacağına inanmıyorum, 500 lira için böyle oyunlar çeviren birinin davayla uğraşacağını zannetmem ama kozun varsa da bunları bundan sonra kolay kolay bu şekilde açığa çıkarma. Günün birinde manyağına denk gelirsin, peşini bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…