Sizce CS2 Türkiye'de bitti mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    cs2 cs:go sizce

xBN

Çalışkan
Arkadaşlar önceki yıllara göre CS:GO'dan sonra oyunda bir hype düştü. Artık FACEIT odalarında bile oynayacak kişiler yok. Sizce bitti mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar önceki yıllara göre CS:GO'dan sonra oyunda bir hype düştü. Artık FACEIT odalarında bile oynayacak kişiler yok. Sizce bitti mi?

Biter tabii. Hile var ve benim şu anki sistemimle CS:GO 1080p Very High ile 200-300 FPS oynanılıabilirken şimdi her şeyi Very Low yapıp 100 küsur FPS'de oynuyorum. Yani hem sistem gerektiriyor, hem çok hile var. İnsanlar soğudu.

Türkiyede CS2 bitmez. CS:GO'da 150 FPS alıyordum CS2'de 45-50'ye düştü sorunu da yok bende. Üstelik 1050 Ti sistem ile. Valve hile sorununu çözmez ise sadece Türkiye'de değil bütün dünyada oyuncu azalacaktır.

Counter Strike 2, Counter Strike'a olan saygımı kaybetmeme neden oldu. Hileler hat safada. Zaten Counter Strike 2 çıktığında bir şeyler yolunda gitmiyordu. Counter Strike 2 çıktıktan birkaç ay sonra zaten ara sıra girdiğim oyunu komple bıraktım. Kim davet ederse etsin, bir daha da geri dönmeyi düşünmüyorum. Bitmemiş olabilir ama birçok oyuncunun gözünden düştüğü de bariz ortada. Steam sıralamalarında hep birinci olsa bile.

Türkiye'de bence bitmedi, bittiyse bile bu Valve'ın umurunda değil. Çünkü CS 2'nin her geçen gün oyuncu kitlesi artmaya devam ediyor (en alttaki grafikte oyun sürekli oyuncu artış trendinde):

1720361513726.webp

Hileler yüzünden oyun bitecek diye düşünüyorsanız da yanılıyorsunuz, hileler yüzünden oyuncu azalmaya başlasa bile Valve bunu çözebilecek güçte bir firma, zaten Valve'ın hilelere karşı bir tutum almaması beceremediklerinden değil oyuncu sayısı artmaya devam ettiğinden dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS GO'da 200 FPS aldığım cihazla CS2'de 50 FPS üstüne droplar alıyordum ve bu benimle oynayan herkes için aynıydı. Hayır yani oyuna bir şey de eklemediler altı üstü renkleri parlattılar iki üç mekanik eklediler alın size CS2 dediler, bu FPS düşüşü nedir ya. Eskisi kadar çok CS2 oynanmıyor artık benim gördüğüm kadarıyla Türkiye'de. Zaten sandık düşme şekli değiştikten sonra epey soğumuştum oyundan.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt