awaxs Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 253 Beğeniler 121 22 Temmuz 2026 #1 Motor sporları tarihine damga vuran iki İspanyol efsaneden sizce hangisi daha büyük: Fernando Alonso mu, yoksa Marc Márquez mi? Cevaplarınızı ve nedenlerinizi bekliyorum.
Motor sporları tarihine damga vuran iki İspanyol efsaneden sizce hangisi daha büyük: Fernando Alonso mu, yoksa Marc Márquez mi? Cevaplarınızı ve nedenlerinizi bekliyorum.
RamKokusuSeven 38 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.882 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.275 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 22 Temmuz 2026 #2 awaxs dedi: Motor sporları tarihine damga vuran iki İspanyol efsaneden sizce hangisi daha büyük: Fernando Alonso mu, yoksa Marc Márquez mi? Cevaplarınızı ve nedenlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Alonsodur hocam. Ben Alonso sayesinde F1 öğrendim.
awaxs dedi: Motor sporları tarihine damga vuran iki İspanyol efsaneden sizce hangisi daha büyük: Fernando Alonso mu, yoksa Marc Márquez mi? Cevaplarınızı ve nedenlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Alonsodur hocam. Ben Alonso sayesinde F1 öğrendim.
mertjr 9 Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 402 Beğeniler 214 22 Temmuz 2026 #3 Futbol > F1 > Basket > MotoGP böyle gider.
KS KS awaxs Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 253 Beğeniler 121 22 Temmuz 2026 #4 RamKokusuSeven dedi: Alonsodur hocam. Ben Alonso sayesinde F1 öğrendim. Genişletmek için tıkla... Ya bence Márquez onun yaptığı kazaları başka biri yapsa dine imana döner birdaha motor sürmezdi gibi ya 2 sinide sevsemde mark alıyor ya.
RamKokusuSeven dedi: Alonsodur hocam. Ben Alonso sayesinde F1 öğrendim. Genişletmek için tıkla... Ya bence Márquez onun yaptığı kazaları başka biri yapsa dine imana döner birdaha motor sürmezdi gibi ya 2 sinide sevsemde mark alıyor ya.
RamKokusuSeven 38 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.882 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.275 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 22 Temmuz 2026 #5 awaxs dedi: Ya bence Márquez onun yaptığı kazaları başka biri yapsa dine imana döner birdaha motor sürmezdi gibi ya 2 sinide sevsemde mark alıyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız kazaları başka ama ya. Valla ben Alonsonun dansınıda seviyom
awaxs dedi: Ya bence Márquez onun yaptığı kazaları başka biri yapsa dine imana döner birdaha motor sürmezdi gibi ya 2 sinide sevsemde mark alıyor ya. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız kazaları başka ama ya. Valla ben Alonsonun dansınıda seviyom