Sizce Half-Life 3 çıkarsa Project Borealis'e ne olur?

Black Plague

Uzman
Makaleler
11
Yer
Inside of Time
Selam arkadaşlar, bu aralar Half-Life 3 hakkında bayağı bir haber çıktı fakat bir de topluluk tarafından 2018'den beri geliştirilen Project Borealis var. Sizce Half-Life 3 çıkınca Project Borealis ekibinin tüm çalışmaları boşa mı gidecek?

Evet. Tüm emekleri çöpe gidecek. Ancak belki assetleri falan satabilirler. HL dünyasının assetleri iyi para eder. Onun dışında pek sanmıyorum ancak Valve onlardan bir iki kişiyi işe alabilir belki.

Evet. Tüm emekleri çöpe gidecek. Ancak belki assetleri falan satabilirler. Hl dünyasının assetleri iyi para eder. Onun dışında pek sanmıyorum ancak Valve onlardan bir iki kişiyi işe alabilir belki.

Aslında evet mantıklı mesela Valve satın alabilir ilerideki yapacakları oyunlar için fakat sanmıyorum.

Hocam büyük ihtimalle evet ama modellemeleri ve görünümlerden ilham alabileceklerini düşünüyorum.

Ya da Project Borealis ilerisi için mod olarak remaster olabilir diye düşünüyorum ama düşük ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa Valve direkt projeyi satın alır ve geliştiriciler Valve adı altında ve desteği ile geliştirirler oyunu. Direkt 2018'den beridir yapılan oyunun çöpe dönmesi çok mantıksız ve kötü olurdu.

Bana kalırsa Valve direkt projeyi satın alır ve geliştiriciler Valve adı altında ve desteği ile geliştirirler oyunu. Direkt 2018'den beridir yapılan oyunun çöpe dönmesi çok mantıksız ve kötü olurdu.

Bende projenin bu yola kadar gelip sonrasında emeklerinin çöp olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmasına üzülüyorum. Fakat bence Valve bu oyunu zaten 5-6 yıldır gizli bir şekilde geliştirmekte o yüzden en fazla Valve ekibe bagış yapar.

Dediğim gibi Valve bence bu projeyi satın alıp geliştirmeye devam edecektir. Sonuçta ortada 6 yıllık bir emek ve bir ton da yapılmış assetler mevcut. Proje biterse cidden çok kötü olur. Umarım da satın alırlar da öyle geliştirmesine devam ederler. Düşüncesi bile üzücü gerçekten çünkü.

Hocam ama şöyle bir durumda var söylentilere göre oyunun test aşamaları zaten başlamış ve Valve çalışanlarının ailelerine test ettiriliyormuş diye biliyorum. Bu konuda emin değilim fakat Valve büyük ihtimalle satın almaz. Bu arada bu proje 2017'de iptal edilen EP3'ün hikayesi ile yapılıyor ve Half-Life: Alyx ile bu projenin hikayeleri birbirine çakışıyor.

O zaman umarım proje tamamen çöpe gitmez. Denemeyi çok istiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…