Sizce hem futbol kursu hem LGS olur mu?

RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selam, seneye LGS var ve biraz kafamda sorular var. Süt kardeşimin yıllardır gittiği takımın altyapısına girmek istiyorum. Ama seneye dediğim gibi LGS var. Süt kardeşim antrenmandan önce fen dersine gidiyor üstüne eve geliyor ders falan çalışıyor. Süt kardeşim sınıfımızdaki en zeki öğrencilerden. Üstüne denemelere falan giriyor disiplinli bayağı yani. Bende ailecek para sorununu düzeltince o altyapıya katılmak istiyorum. Ama seneye LGS var ve seneye dershane var ve acayip pahalı. Yani eğer o altyapıya gidersem 1.000 TL ödeyeceğim ve seneye dershaneye gidemeyceğim. Tek yolu U-13 katılmak yani liglerde oynamak. Eğer liglerde oynarsak para ödemiyoruz. Sizce hem futbol, hem LGS çalışmak beni yorar mı ve LGS düşük aldırır mı? Kendimde o disiplini görüyorum ama siz benden yaşca büyük abilerim, ablalarım olduğunuz için sormak istedim. Sizce benim LGS performansım ve puanım düşer mi? İyi Sosyaller hepinize tekrardan

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz, süt kardeşin yaptı diye sende yapabilirsin diye bir şey yok. Şu hem topçu olacağım hem de akademik kariyer yapacağım diyen bir arkadaşım vardı, en son hamallık yapıyordu. İkisi bir arada gitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz, süt kardeşin yaptı diye sende yapabilirsin diye bir şey yok. Şu hem topçu olacağım hem de akademik kariyer yapacağım diyen bir arkadaşım vardı, en son hamallık yapıyordu. İkisi bir arada gitmez.
Hocam amacım topçu olmak değil. Profesyonel yapmak istemiyorum tabii her zaman derim kaderin bizi nereye götüreceği belli olmaz. Ama herhalde sınav senem pek sosyal hayatım olmayacak o yüzden gitmek istiyorum ve kendimi futbolda geliştirmek. Bu arada LGS'ye futboldan birazcık daha önem vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…