Sizce kilolu ve kısa mıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baysigma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 697
  • Etiketler Etiketler
    sizce

baysigma

Becerikli
Yer
Grove Street
Merhaba, umarım iyi bir gün geçiriyorsunuzdur. Bilmiyorum, şu an ergenliğin tam ortasındayım ve yaşadığım fiziksel ve psikolojik değişimler beni etkiliyor.

Boyum 1,70 ve 1,72 arası olması lazım, kilom 62-63. Babamın boyu 1,82, annem de uzun. Dayılarım da uzun fakat arkadaşlarıma bakıyorum, 15 yaşındayım ve onlardan uzun olanlar var, bu da zoruma gidiyor. Boyum uzar mı, hormonlarım için doktora gitmeyi düşünüyorum. Eğer böyle kalırsam korkuyorum.

Sizin yorumlarınızı bekliyorum.

Yaşına göre boyun iyi daha uzarsın zaten. Kilon da fena değil ama ben mesela biraz daha 65-68 civarı olmanı tavsiye ederim. Kilon boyunun son 2 rakamına eşit veya 1-2 kilo fazla olursa daha iyi gözükürsün.

Merhaba, umarım iyi bir gün geçiriyorsunuzdur. Bilmiyorum, şu an ergenliğin tam ortasındayım ve yaşadığım fiziksel ve psikolojik değişimler beni etkiliyor.

Boyum 1,70 ve 1,72 arası olması lazım, kilom 62-63. Babamın boyu 1,82, annem de uzun. Dayılarım da uzun fakat arkadaşlarıma bakıyorum, 15 yaşındayım ve onlardan uzun olanlar var, bu da zoruma gidiyor. Boyum uzar mı, hormonlarım için doktora gitmeyi düşünüyorum. Eğer böyle kalırsam korkuyorum.

Hocam evet biraz kısasınız ancak çok değil, Messi de 1.70 unutmamak lazım. Hiç birşey boya bakmaz ne de olsa.

Vücut indexin uyumlu bir sorun yok. Ayrıca boy uzaman devam edecek kafana takma.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt