Steam Sizce sepet nasıl?

Bütçe
32-33 dolar
  • Feign $0,89
  • Wreckfest $1,49
  • Assetto Corsa competizione $1,89
  • Watch_dogs2 $1,99
  • Unravel $2,99
  • Resident Evil 4 $7,49
  • Hunt: Showdown 1896 $5,99
  • MotoGP20 $2,99
Sizce nasıl sepet? Bütçem 32-33 dolar. The Quarry düşünüyorum ama hiç emin değilim. Birden fazla oyunda önerebilirsiniz. Akıcı bir oyun olsun yavaş olmasın.

Watch Dogs 2 ve RE 4 eğlenceli seçimler. Unravel çok iyi oyundur. Özellikle ikinci oyun bir efsanedir bana göre. Sepet güzel bence.

Devil May Cry 5 de eklenebilir bu listeye. Her çeşitten oyun oynayan birine benziyorsun.

Çok yönlü bir sepet güzel. Sadece Hunt Showdown değiştirebilir. Onun yerine kütüphanede yoksa Dead by Daylight alırdım.

Çok yönlü bir sepet güzel. Sadece Hunt Showdown değiştirebilir. Onun yerine kütüphanede yoksa Dead by Daylight alırdım.
300 saatim var yaklaşık olarak, yorumlarınız için sağolun.

Devil May Cry 5 de eklenebilir bu listeye. Her çeşitten oyun oynayan birine benziyorsun.
Düşünüyorum, aklımda sağolun öneriniz için.

Watch Dogs 2 ve RE 4 eğlenceli seçimler. Unravel çok iyi oyundur. Özellikle ikinci oyun bir efsanedir bana göre. Sepet güzel bence.
Sağolun ben unravel ikiyi kuzenimle bitirmiştim beğendim ilkide ucuz olduğu için onuda deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…