Sizce Techolay ne kadar iyi?

Topluluk olarak en kaliteli insanlar burada bence.
Evet, hem bir de burada adminler daha adaletli. Daha önce başka bir yere üye olmuştum, nefret ettim. 1 hafta olmadan 5 uyarı ile süresiz ban yemiştim, üstelik hepsi gereksiz mesajdı uyarıların. Ben de hesabı kapattıktan 2 yıl sonra buradayım. Mizah yapmama izin yoktu ya.

Bazen çöktüğü zaman sinirlerimi bozsa da insanlar falan bilgili ve genel itibariyle saygılı. Ortamı güzel. Yeşil forumla kıyaslanamaz bile zaten. İleride shiftdelete gibi olmasa iyi.

Genel olarak iyi, bir sorun olduğunda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Konu açılırken moderatör denetiminden geçmesi de ayrı bir avantaj; troll konular daha az oluyor. Kitle olarak çoğu forumdan daha iyi, bazı çürük elmalar olsa da

Ve ayrıca yazım hatası yaptığımızda düzeltiyorlar, direkt süreli ban atmıyorlar diğer siteler gibi.

Moderatör kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım; forumdaki bütün moderatörler ve yetkililer çok iyi insanlar. Bazı kişiler nasıl sorun yaşamış anlamış değilim. O sebeple bence Techolay, moderatör ekibi bakımından çok iyi bir forum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…