RamKokusuSeven
Becerikli
Selamlar, uzun süredir FM 24 oynuyorum. Youtube işine girmeye karar verdim. Bir çok konuda içerik üreteceğim. İçinde FM olmasını istiyorum. Sizce video, yayınlar yapsam izlenir mi FM 24?
O zaman şöyle yapsam, journeyman kariyeri ilk 2 sezon sadece türk oyuncular mesela. İlgilerini çeker mi? İzleme süresi yükselir mi?Oynayan seven tayfası var ama çok izleneceğini düşünmüyorum , sonuçta tayfası belli kitlesi belli. Oynaması bile uzun sürerken ekstra izlemek daha çok yorar.
İzlenmez. Çok hype Bi isim değilseniz oyunu rp ile oynayan, oyunun seveni bile izlemez çünkü sıkıyor insanı. Oynarken bile bazen ıvır zıvırı oynayanı bile bayıyor.Selamlar, uzun süredir FM 24 oynuyorum. Youtube işine girmeye karar verdim. Bir çok konuda içerik üreteceğim. İçinde FM olmasını istiyorum. Sizce video, yayınlar yapsam izlenir mi FM 24?
Haklısınız bence de hocam.İzlenmez. Çok hype Bi isim değilseniz oyunu rp ile oynayan, oyunun seveni bile izlemez çünkü sıkıyor insanı. Oynarken bile bazen ıvır zıvırı oynayanı bile bayıyor.
Selam, uzun süredir FM 24 oynuyorum. YouTube işine girmeye karar verdim. Birçok konuda içerik üreteceğim. İçinde FM olmasını istiyorum. Sizce video, yayınlar yapsam izlenir mi FM 24?