Sürprizbozan Sizi derinden etkileyen, unutamadığınız dizi/film/oyun karakteri ölümü hangisi?

Bubbles 7

Becerikli
Benimki Megatron.

Son düzenleyen: Moderatör:
Code Geass ve Vinland Saga diyebilirim, spoiler vermeyelim.

Christopher Moltisanti.

Hosea ve Arthur Morgan.

Hank Schrader

Eli Vence

Arthur Morgan ve John marston

Erwin Smith ve Eren yeager

Son düzenleme:

Ben Amca. Rahmetli ehli sünnet bir insandı. Öldüğü günün ertesi cuma namazına gidecekti. Dışarı hacı kolonyası almaya çıkmıştı tam o sırada vahim bir cinayete kurban gitti. Allah gani gani rahmet eylesin. Anca pusuda yerler.

Dizi: Dexter’daki Rita’nın ölümü beni baya şaşırtmıştı, hiç beklemiyordum. The Sopranos'ta ise Christopher Moltisanti’ye üzüldüm. Zaten çok acı çekti, Tony’yi babası gibi gördü ama Tony onu defalarca sırtından bıçakladı; Adriana ile neredeyse birlikte olma meselesi cabası zaten. Sonunda da yine Tony’nin elinden ölmesi gerçekten berbat bir sondu.

Film: Kesinlikle Yeşil Yol’daki John Coffey ve Eduard Delacroix.

Oyun: Red Dead Redemption 1 ve 2'den Arthur Morgan ve John Marston. Arthur’un sonu bir şekilde kabullenilebilirdi ama John’un, sonunda kavuştuğu sakin aile hayatını korumak uğruna ölmesi daha çok koymuştu.

Game Of Thrones dizisinden Ned Stark karakteri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…