1722590761638.webp

anayasa.gov.tr yasaklanmaktan çok direkt çökmüş/kapatılmış gibi. Rahat bir şekilde Nhentai'de kitap okuyabilirken aynı internet bağlantısı ile anayasa.gov.tr'ye giremiyorum.

Son düzenleme:
Solcu Gazete'nin ne halt oldugunu biliyoruz bu arada. En basitinden onlarca haberi var sanirim kopeklerle ilgili yasa hakkinda. Yani en azindan on kez benim karsima cikmistir bu haberler. Hepsinde de katliam yasasi diyor. Olmayan maddeleri varmis gibi gosteriyor. Sanki tum kopekler oldurulecekmis gibi lanse ediyor. Propaganda bir gazete.

Solcu Gazete'nin ne halt oldugunu biliyoruz bu arada. En basitinden onlarca haberi var sanirim kopeklerle ilgili yasa hakkinda. Yani en azindan on kez benim karsima cikmistir bu haberler. Hepsinde de katliam yasasi diyor. Olmayan maddeleri varmis gibi gosteriyor. Sanki tum kopekler oldurulecekmis gibi lanse ediyor. Propaganda bir gazete.

Solcu gazete ile ilgili eleştirdiğimi bir konum var zaten ama bu konu ile ne alakası var?

Devlet ayrı, hükümet ayrı, Kanzi terör.
Devlete boyun eğeceksiniz Esat Oktay, Enver Paşa, zulme karşı mukavemet vıdı vıdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkede adamakıllı işini yapan tek bir şey yok. Halkın yönetime karşı söylediği en ufak şey hayatını karartıyor. Adamlar kukla oynatır gibi üstte halkı oynatıyorlar.