Çözüldü "Skate." oyununda yavaş çekim modu açıkmış gibi gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Remus Lupin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 102
  • Etiketler Etiketler
    yavaş
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Remus Lupin

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba,

Skate. oynarken nedense yavaş çekim modu açıkmış gibi yavaş ilerliyor oyun. Tüm ayarlara baktım bunun ile ilgili ayar bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sistem özellikleriniz ne?

GTX 1660.
i7 8700.
Sistemim ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum. Reddit bu sorunu yaşayan bir sürü insan var.

Xbox kontrolcüsü ile ilgili bir sorunmuş. Ben de DualShock 4 kullanıyorum Bluetooth ile. Oyun ise DualShock 4'ü Bluetooth ile desteklemiyor. Ben de Steam girdisini açtım bu sebeple Xbox kontrolcüsü gibi algıladı. Çözümü Steam girdisini kapayarak ve kablolu kullanarak buldum.
Sistem özellikleriniz ne?

GTX 1660.
i7 8700.
Sistemim ile ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum. Reddit bu sorunu yaşayan bir sürü insan var.

Xbox kontrolcüsü ile ilgili bir sorunmuş. Ben de DualShock 4 kullanıyorum Bluetooth ile. Oyun ise DualShock 4'ü Bluetooth ile desteklemiyor. Ben de Steam girdisini açtım bu sebeple Xbox kontrolcüsü gibi algıladı. Çözümü Steam girdisini kapayarak ve kablolu kullanarak buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…