Skatez önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ggbye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 354
  • Etiketler Etiketler
    önerisi skatez

ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

Artisan Zero Soft kullanıyorum. xSoft modelini de kullandım. Tiger ICE Snow ve normal olanını kullandım. Hoverpad kullandım. Elimde birçok fare var: Razer deathadder V4 Pro, WLmouse, Superlight 2 vb. Tiger ICE çok hızlı geliyor, flick denemelerim çok kötü sonuçlanıyor. Superlight 2'nin orijinal skatezleri biraz ağır geliyor. Hoverpad'i hiç sevmedim. Tiger ICE Snow ise ağır geliyor. Viper V3 Pro kullandığım zaman bir sorun yaşamıyordum. Kontrol oyuncusuyum, çok kararsız kaldım. Önerileriniz var mı?

Son düzenleme:
Baktım, yanlış değilsem Obsidian sadece mouse özel olarak var.
Aşağıdaki ürünü denemek istiyorum. Viper V3 pro var elimde. Daha önce skatez değiştim diye sorun yaşadım. Tekrar değiştirmek istemiyorum satıp sıfır aldım. Superlight skatezleri hoşuma gidiyor. V4 pro için denemek istiyorum yok.

Obsidian çok tutmuştu ilk zamanlar, Kullanıcısı bir hayli fazla. jade için de çok pürüzsüz, kayması temiz olduğu söyleniyor.

Obsidian'lar çok pürüzsüz değil. O yapışma hissini seviyorsan deneyebilirsin. Jade beğenmiştim ben.

Razer deathadder v4 pro için almak istiyorum baktım yok.

Razer deathadder v4 pro için almak istiyorum baktım yok.
Jade modeli çok hızlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…