Merhaba şu anda bilgisayarımda aktif olarak SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum. Skullcandy ürünlerinin bass performansı çok iyi olduğunu duyduğum için Skullcandy Riff 2 modelini düşündüm. Başka öneriniz var mıdır?
Alınır çok 1 yılı aşkındır kullanıyorum ses kalitesi çok güzel kopma vs hiç yaşamadım Tek eksi yönü şarj olurken Bluetooth kullanamıyorsun kablosuda var İstersen öylede kullanabilirsin.
Alınır çok 1 yılı aşkındır kullanıyorum ses kalitesi çok güzel kopma vs hiç yaşamadım tek eksi yönü şarj olurken Bluetooth kullanamıyorsun kablosuda var istersen öylede kullanabilirsin.
Ürün bugün elime ulaştı. Ses yüksekliği ve bass gayet iyi. Ancak iki sorun var birincisi kafa ayarı fazla oynuyor ikincisi ise yaptığım EQ ayarını program hatırlamıyor kulaklığı kapatıp açtığımda EQ ayarını Custom seçmem gerekiyor.
Ürün bugün elime ulaştı. Ses yüksekliği ve bass gayet iyi. Ancak iki sorun var birincisi kafa ayarı fazla oynuyor ikincisi ise yaptığım EQ ayarını program hatırlamıyor kulaklığı kapatıp açtığımda EQ ayarını Custom seçmem gerekiyor.
Merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. skullcandy kulaklık hakkında yazdığınızı gördüm de benim de aklımda şu an bu modeli ya da skullcandy crasher wireless modelini satın almak gibi bir fikir var. memnun musunuz ya da en azından memnun muydunuz? ses yüksekliği nasıldır? Şu an q10 kullanıyorum ki bilirsiniz bu model bassup modu ile tanınan bir model. sanırım skullcandy'nin desibeli bundan biraz daha düşük o biraz kafamı karıştırdı aslında. bassız halinin ses performansı nasıldır? Ben de dün bir konu açtım oraya da bakabilirseniz beni mutlu edersiniz teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Skullcandy kulaklık hakkında yazdığınızı gördüm de benim de aklımda şu an bu modeli ya da skullcandy crasher Wireless modelini satın almak gibi bir fikir var. Memnun musunuz ya da en azından memnun muydunuz? Ses yüksekliği nasıldır? Şu an Q10 kullanıyorum ki bilirsiniz bu model bassup modu ile tanınan bir model. Sanırım Skullcandy'nin desibeli bundan biraz daha düşük o biraz kafamı karıştırdı aslında. Bassız halinin ses performansı nasıldır? Ben de dün bir konu açtım oraya da bakabilirseniz beni mutlu edersiniz teşekkür ederim şimdiden.
Hocam normal hiç ellenmemiş EQ ayarıyla ses benim için yüksek bile geliyor, haricinde son ses dinlerken tizler birazcık parlıyormuş hissi alıyorum. Ayrıca yüksek seste dinleyen biriyseniz kulaklığın dışarı biraz daha ses verme durumu var. Rahatlık olarak da kulaklık evet rahat ancak 1 saat taktıktan sonra süngerleri delikli bir şekilde olduğu için iz yapıyor ve hafiften ağrıtıyor. Bass konusunda çok memnunum derin basslara sahip. Bana kalırsa crusher almanız daha mantıklı bass seviyorsanız.
Hocam normal hiç ellenmemiş EQ ayarıyla ses benim için yüksek bile geliyor, haricinde son ses dinlerken tizler birazcık parlıyormuş hissi alıyorum. Ayrıca yüksek seste dinleyen biriyseniz kulaklığın dışarı biraz daha ses verme durumu var. Rahatlık olarak da kulaklık evet rahat ancak 1 saat taktıktan sonra süngerleri delikli bir şekilde olduğu için iz yapıyor ve hafiften ağrıtıyor. Bass konusunda çok memnunum derin basslara sahip. Bana kalırsa crusher almanız daha mantıklı bass seviyorsanız.
Hocam crusher wireless siparişini daha yeni verdim. Size dönmeyi de unutmuşum kusura bakmayın. Siparişim geldiği zaman buraya yazarım hatta belki de inceleme videosu çekerim. Teşekkür ediyorum tekrardan.