Objectively wrong, böyle bir şey yok. Elden Ring rehbere bakmadan rahatlıkla oynanabilecek bir oyun. Oyun nereye gitmen gerektiğini sana açıkça söylüyor, gerisi keşif zaten GUI'de gerekmiyor.
Ben beğenmedim kardeşim. Nioh serisi bile daha zevkli bu oyundan bana göre.
Bir kere zaten character creation iğrenç bir seviyede, aşırı derecede woke içeriyor ve bana göre değil böyle oyunlar Bloodborne ve Nioh dışında hiçbir oyun bana bu kadar haz yaşatmadı.
Mod kurmaya gerek yok zaten, oyun orijinal haliyle de oldukça enjoyable bakma sen bu yorumlara. Eski oyunlar oynamakla ilgili bir takıntın yoksa rahatlıkla oynarsın Skyrim'i. Ben 2003 çıkışlı KotOR'a bile mod kurmuyorum. Bu oyunlar hala daha taş gibi oyunlar.
ELDEN RING sinir krizleri geçirtmez çünkü kolay modu var. Yanına yardımcı çağırıp daha rahat bir deneyim yaşayabiliyorsun. İlk bitirişinde böyle oynarsın, sonra istersen yardım çağırmadan da bitirebilirsin, tekrar oynanabilirlik konusunda piyasadaki en iyi işlerden çünkü tekrar oynamak isteyebilirsin.
Konumuz bu değil, senin neyi beğenip neyi beğenmediğin beni enterese etmez. Bariz bir şekilde yanlış bir enformasyon yayıyorsun ortaya bu yanlışlığı düzelttim sadece. ELDEN RING'i oynamak için guide gerekmiyor. Nioh'un da ELDEN RING'e yaklaşması için 3 fırın ekmek yemesi gerekiyor. Tüm Team Ninja oyunlarını topla bir ELDEN RING çıkmaz.
Oyunları ne kadar güzel karakter yaratabiliyorumdan ibaret görüyorsan zaten ELDEN RING oynamana ihtiyaç yok. Böyle oyun eleştirilmez.
Mod kurmaya gerek yok zaten, oyun orijinal haliyle de oldukça enjoyable bakma sen bu yorumlara. Eski oyunlar oynamakla ilgili bir takıntın yoksa rahatlıkla oynarsın Skyrim'i. Ben 2003 çıkışlı Kotor'a bile mod kurmuyorum. Bu oyunlar hala daha taş gibi oyunlar.
Elden Ring sinir krizleri geçirtmez çünkü kolay modu var. Yanına yardımcı çağırıp daha rahat bir deneyim yaşayabiliyorsun. İlk bitirişinde böyle oynarsın, sonra istersen yardım çağırmadan da bitirebilirsin, tekrar oynanabilirlik konusunda piyasadaki en iyi işlerden çünkü tekrar oynamak isteyebilirsin.
Konumuz bu değil, senin neyi beğenip neyi beğenmediğin beni enterese etmez. Bariz bir şekilde yanlış bir enformasyon yayıyorsun ortaya bu yanlışlığı düzelttim sadece. Elden Ring'i oynamak için GUI'de gerekmiyor. Nioh'un da Elden Ring'e yaklaşması için 3 fırın ekmek yemesi gerekiyor. Tüm team ninja oyunlarını topla bir Elden Ring çıkmaz.
Oyunları ne kadar güzel karakter yaratabiliyorumdan ibaret görüyorsan zaten Elden Ring oynamana ihtiyaç yok. Böyle oyun eleştirilmez.
Ben zaten guide olayına bir şey demedim kardeşim dediğim gibi, benim için çöp bir oyun ben bütün bu türdeki oyunları oynayıp bitirmişimdir ayrıca Team Ninja yapmıyor bu oyunları main olarak. Elden Ring çok detaylı olabilir evet boss mekanikleri de iyi olabilir ama ben sevemedim ne yalan söyleyeyim
Ben zaten guide olayına bir şey demedim kardeşim dediğim gibi seni ilgilendirmez ama fikirler açık ve özneldir, benim için çöp bir oyun ben bütün bu türdeki oyunları oynayıp bitirmişimdir ayrıca team ninja yapmıyor bu oyunları main olarak. Elden ring çok detaylı olabilir evet boss mekanikleride iyi olabilir ama ben sevemedim ne yalan söyleyeyim
Sorun yok sevmeyebilirsin senin fikrindir. ELDEN RING'in Nioh'tan daha iyi yaptığı şeyler sadece bosslarla kalsa keşke, keşif konusunda, müzik konusunda, sanat tasarımı ve görsellik konusunda da çok daha iyi ELDEN RING. Bu yüzden yanına bile yaklaştırmam. Nioh'un geliştiricisi de Team Ninja. Team Ninja'nın iyi yaptığı tek şey oynanış, onun dışında her konuda başarısızlar maalesef.
Sorun yok sevmeyebilirsin senin fikrindir. ELDEN RING'in Nioh'tan daha iyi yaptığı şeyler sadece bosslarla kalsa keşke, keşif konusunda, müzik konusunda, sanat tasarımı ve görsellik konusunda da çok daha iyi ELDEN RING. Bu yüzden yanına bile yaklaştırmam. Nioh'un geliştiricisi de Team Ninja. Team Ninja'nın iyi yaptığı tek şey oynanış, onun dışında her konuda başarısızlar maalesef.
Sorun yok sevmeyebilirsin senin fikrindir. Elden Ring'in Nioh'tan daha iyi yaptığı şeyler sadece bosslarla kalsa keşke, keşif konusunda, müzik konusunda, sanat tasarımı ve görsellik konusunda da çok daha iyi Elden Ring. Bu yüzden yanına bile yaklaştırmam. Nioh'un geliştiricisi de team ninja. Team Ninja'nın iyi yaptığı tek şey oynanış, onun dışında her konuda başarısızlar maalesef.
Ben zaten geliştiricisi değil demedim iki firma yapıyor focus olarak o oyunu Nioh 2'deki character creation hangi oyunda var bana bir anlat bunu açıklar mısın?
Ben kendimi trans gibi hissetmek istemiyorum kardeşim sana komik gelebilir, woke oyunlarla işim yok benim bir kere combat aşırı clunky giderim Sekiro oynarım onun yerine.
Ben zaten geliştiricisi değil demedim iki firma yapıyor focus olarak o oyunu Nioh 2'deki character creation hangi oyunda var bana bir anlat bunu açıklar mısın?
Muhtemelen Dragon's Dogma 2 ve Monster Hunter Wilds'ın karakter yaratma ekranı çok daha iyidir, ancak iyi olmasa bile bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Oyunları karakter yaratmak için oynamıyoruz. Çok seksi kadın karakter yaratabiliyorum diye oyun mu övülür arkadaş +18 oyun oyna seksi karakterler görmek istiyorsan ne diye Souls-like oynuyorsun.
Muhtemelen Dragon's dogma 2 ve Monster hunter Wilds'ın karakter yaratma ekranı çok daha iyidir, ancak iyi olmasa bile bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Oyunları karakter yaratmak için oynamıyoruz. Çok seksi kadın karakter yaratabiliyorum diye oyun mu övülür arkadaş +18 oyun oyna seksi karakterler görmek istiyorsan ne diye souls-like oynuyorsun.
Isteyen istediği oyunu oynasın, istediği fikri paylaşsın. Herkes özgür. Biri oyuna kötü dedi diye kötü olmuyor. Veya başka biri oyuna güzel dedi diye o oyun güzel olmuyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz