emirhankync

Uzman
3060'lı 32 GB RAM'i olan orta düzey bir PC'ye sahibim, olabildiğince kapsamlı bir Skyrim modu istiyorum ne önerirsiniz? (Türkçe de yapabilmeliyim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe açısından Faction modları ve NexusMod'da en çok indirilen hikaye modlarını birleştirip üstüne item, grafik ve diğer modlarla süsleyebilirsin.

Kapsam açısından en iyi önerebileceğim budur Türkçe olarak. Çünkü o devasa paketlerin Türkçe'si oluyor mu bilmiyorum.

Türkçe açısından Faction modları ve NexusMod'da en çok indirilen hikaye modlarını birleştirip üstüne item, grafik ve diğer modlarla süsleyebilirsin.

Kapsam açısından en iyi önerebileceğim budur Türkçe olarak. Çünkü o devasa paketlerin Türkçe'si oluyor mu bilmiyorum.
Bir liste vb bir şey vermeniz mümkün mü çünkü daha önce mod kurmadım ve bu işlerin acemisiyim.

Bir liste vb bir şey vermeniz mümkün mü çünkü daha önce mod kurmadım ve bu işlerin acemisiyim.
Dediğim gibi koca koca modları kurmak bence Skyrim deneyimi için iyi bile değil.

En mantıklısı benim söylediğim gibi yapmandır. Gir Nexus'a, oradan listelemeyi en çok indirilenlere seç ve Türkçe eklentileri dahil en çok indirilen modlardan kendi listeni oluştur.