Slice of Life tarzı anime önerisi

seeraddar

Uzman
Aksiyon, kan, vahşet izle izle sıktı artık, hem anime olarak hem normal dizi/film olarak. Sizden günlük hayatın problemlerine değinen ya da hiçbir amacı olmayan okul okuyan/genç kesimin yaşamını anlatan seri önerisi istiyorum.

A Silent Voice
I Want Eat Your Pankreas
Your Name
Studio Ghibli filmleri
Violet Evergarden
Clannad
Elfen Lied
Golden Time
Golden Boy 😀
Made in Abyss
Highschool Of The Dead

Daha önce neleri izledin bilmiyorum ama iyi olduğunu düşündüklerimden öneriler yapayım. Çok fazla izlediğim bir tür değil 7 küsür puanları olan çok var. Iyashikei türüyle beraber çok farklı bir yere gidiyor bu slice of life türü. Birkaç kere izlemeye çalıştım fakat devamını getiremiyorum.

Mushishi - türünün en iyisi olduğunu düşünüyorum izleyeceksen ilk bunu izle bu türde.
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Usagi Drop
Barakamon

A Silent Voice
I Want Eat Your Pankreas
Your Name
Studio Ghibli filmleri
Violet Evergarden
Clannad
Elfen Lied
Golden Time
Golden Boy 😀
Made in Abyss
Highschool Of The Dead

Yani bu öneriler pek de slice of life kategorisi içine girmiyor gibi geldi. Hepsi güzel ama Slice of Life biraz farklı bir tür.

Son düzenleme:
Yani bu öneriler pek de slice of life kategorisi içine girmiyor gibi geldi. Hepsi güzel ama Slice of Life biraz farklı bir tür.
Orası öyle ama Slice Of Life benzeri denmiş, seriler fazla hareketli olmazsa konu sahibinin bileceği iş bence. 🤷🏿

@Lexix ayrıca eleştirimi biraz dâhâ düzeltmek isterim, benim deneyimlediğim kadarıyla Slice of Life kendi başına öne çıkan bir kategori değil.
Gizem, korku, romantizm veya aksiyon ile desteklerenerek öne çıkan bir kategori bence, hatta bu kategorilerin ardında Slice Of Life arka planda kalıyor diyelim.

Konu sahibi önerileri beğenmezse yine düşük tempolu serilere göz atarım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt