Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 10 Ocak 2026 #1 Favori Slipknot şarkınız hangisi? Başka hangi sanatçıların veya grupların en iyi 10 listesini yapmamı istersiniz? Yorumlarda belirtebilirsiniz. En iyi 10 şarkı. Eyeless Duality Wait and Bleed People = Shit (Sic) Before I Forget Disasterpiece Vermilion Left Behind Psychosocial En kötü 10 şarkı. Red or Redder Hard to Be Here Death March Bone Church Be Prepared for Hell Heirloom Acidic Butcher's Hook Death Because of Death My Pain Kaynak: RYM Users
Favori Slipknot şarkınız hangisi? Başka hangi sanatçıların veya grupların en iyi 10 listesini yapmamı istersiniz? Yorumlarda belirtebilirsiniz. En iyi 10 şarkı. Eyeless Duality Wait and Bleed People = Shit (Sic) Before I Forget Disasterpiece Vermilion Left Behind Psychosocial En kötü 10 şarkı. Red or Redder Hard to Be Here Death March Bone Church Be Prepared for Hell Heirloom Acidic Butcher's Hook Death Because of Death My Pain Kaynak: RYM Users
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 10 Ocak 2026 #2 My Plague ve Dead Memories'i anmayacak mıyız?
KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.749 10 Ocak 2026 #3 Emre.py dedi: My Plague ve Dead Memories'i anmayacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım sıralamaya ve My Plague listenin 17. sırasında. Dead Memories ise listenin 25. sırasında.
Emre.py dedi: My Plague ve Dead Memories'i anmayacak mıyız? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım sıralamaya ve My Plague listenin 17. sırasında. Dead Memories ise listenin 25. sırasında.
Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 10 Ocak 2026 #4 Simon dedi: Şimdi baktım sıralamaya ve My Plague listenin 17. sırasında. Dead Memories ise listenin 25. sırasında. Genişletmek için tıkla... Benim ilk 10'umda bu ikisi. Çok severim.
Simon dedi: Şimdi baktım sıralamaya ve My Plague listenin 17. sırasında. Dead Memories ise listenin 25. sırasında. Genişletmek için tıkla... Benim ilk 10'umda bu ikisi. Çok severim.