Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 8 Şubat 2025 #1 Selam, boşta yatan bir J1 Mini mevcut ve bu cihaz için ROM arıyorum. Maalesef internette root atma yolunu bulsam da Custom ROM bulamadım. Bu cihaz için Custom ROM var mı?
Selam, boşta yatan bir J1 Mini mevcut ve bu cihaz için ROM arıyorum. Maalesef internette root atma yolunu bulsam da Custom ROM bulamadım. Bu cihaz için Custom ROM var mı?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 8 Şubat 2025 #2 Maalesef bu cihaz için kimse Custom ROM yapmadı. Bazı cihazların topluluğu zayıf kalıyor ve/ya kaynak kodları paylaşılmıyor.
Maalesef bu cihaz için kimse Custom ROM yapmadı. Bazı cihazların topluluğu zayıf kalıyor ve/ya kaynak kodları paylaşılmıyor.
KS KS Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 8 Şubat 2025 #3 Hasan Merkit dedi: Maalesef bu cihaz için kimse Custom ROM yapmadı. Bazı cihazların topluluğu zayıf kalıyor ve/ya kaynak kodları paylaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Android 5'te kaldı o zaman.
Hasan Merkit dedi: Maalesef bu cihaz için kimse Custom ROM yapmadı. Bazı cihazların topluluğu zayıf kalıyor ve/ya kaynak kodları paylaşılmıyor. Genişletmek için tıkla... Android 5'te kaldı o zaman.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 8 Şubat 2025 #4 Cyanogen dedi: Android 5'te kaldı o zaman. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Eğer GSI desteği varsa (sanmıyorum) ancak öyle Android sürümü yükselir. Ama stabil çalışmaz ve driver sorunu yaşatabilir.
Cyanogen dedi: Android 5'te kaldı o zaman. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Eğer GSI desteği varsa (sanmıyorum) ancak öyle Android sürümü yükselir. Ama stabil çalışmaz ve driver sorunu yaşatabilir.
KS KS Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 8 Şubat 2025 #5 Hasan Merkit dedi: Maalesef. Eğer GSI desteği varsa (sanmıyorum) ancak öyle Android sürümü yükselir. Ama stabil çalışmaz ve driver sorunu yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... Treble desteği yok ne yazık ki. Neyse ki aktif olarak kullandığım cihaz değil.
Hasan Merkit dedi: Maalesef. Eğer GSI desteği varsa (sanmıyorum) ancak öyle Android sürümü yükselir. Ama stabil çalışmaz ve driver sorunu yaşatabilir. Genişletmek için tıkla... Treble desteği yok ne yazık ki. Neyse ki aktif olarak kullandığım cihaz değil.