SMA standlari için CİMER'e gönderebileceğiniz örnek metin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
Makaleler
5
Yer
Winterfell
"Sayın Yetkili,
Kayseri ilinde çeşitli noktalarda kurulan SMA bağış standlarının, özellikle yaya yollarını kapatacak şekilde konumlandırılması ve yüksek sesle müzik veya anons yapılması nedeniyle yaya trafiğinin akışı olumsuz etkilenmektedir. Bu standlar, kamuya açık alanlarda sürekli ve yüksek sesle yapılan yayınlar nedeniyle ciddi bir ses kirliliği oluşturmaktadır. Bu durum hem çevre sağlığını tehdit etmekte hem de vatandaşların günlük yaşam kalitesini düşürmektedir.
İstanbul Valiliği'nin benzer durumlar için aldığı yasaklama kararını örnek göstererek, Kayseri'de de benzer bir düzenleme yapılmasını talep ediyorum. Bu tür faaliyetlerin daha düzenli, sessiz ve kamu düzenini bozmayacak şekilde yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum.
Gereğinin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini arz ederim.
"

Ben cidden artık her gördüğümde rahatsız olmaya başladım ve CİMER'e örnek metindeki gibi bir yazı yazdım. Yorumlarda "3 yıldır büyümeyen çocuk için sürekli bağış toplanıyor" yazısı gördüm mizahla karışık olarak durum tamamen böyle. Başvuru yapacağınız kurum ilinizin valiliği.

Önceden daha merkezi yerlere kurulurdu bu stantlar. Geçen gün mahalledeki pazar sokağında 2 tanesine denk geldim, zaten dar bir sokak ve kalabalık. İnsanların nakit para harcadıkları yerlere odaklanmışlar sanki özellikle. Böyle şeylerin suistimal edilmesinden nefret ediyorum.

@Styxrage, yanlış hatırlamıyorsam Ankara'da çokça vardı bunlardan en son. Herkesin geçtiği, kalabalık yerlerde de çok fazlaydı. Şimdiki durumunu bilemiyorum. Aslında bizim insanımızda da hata var. Şu devirde para kolay kazanılmıyor. Bağış yapıyorum ama bu para nereye gidiyor diye sorgulamıyor.

Sma için para toplayan bir babanın gece kulübünde görünmesinden sonra o paraların doğru yere gittiği konusunda büyük bir soru işareti oluştu. Allah hepsine şifa versin. Bu arada asla para vermeyin gibi bir düşünceyi savunmuyorum, ben de elimden geldiğince yardım yapmaya çalışıyorum fakat o örnek biraz kötü oldu. İnsanları yanlış yönlendirmek istemem asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…