J Juest Üyecik Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 28 Ağustos 2025 #11 DarthGorsoy dedi: Hocam X priv solo, camı büyüttüm, dinner lady limon aldım, 0.15 coille gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız Hocam cihazı @DarthGorsoy, hocam cevabınız bekliyorum önemli benim icin Son düzenleme: 28 Ağustos 2025
DarthGorsoy dedi: Hocam X priv solo, camı büyüttüm, dinner lady limon aldım, 0.15 coille gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız Hocam cihazı @DarthGorsoy, hocam cevabınız bekliyorum önemli benim icin
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.967 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.223 Yer TR 28 Ağustos 2025 #12 Juest dedi: Nereden aldınız Hocam cihazı @DarthGorsoy, hocam cevabınız bekliyorum önemli benim icin Genişletmek için tıkla... Swiss isimli bir yer olması lazım. Şu an kullanmıyorum, paketinde duruyor öyle yani bilmiyorum piyasayı falan artık hocam. Bir heves aldım ama yatıyor öyle. 1 paket de yedek coil almıştım duruyor yani onlardan da birkaç tanesi.
Juest dedi: Nereden aldınız Hocam cihazı @DarthGorsoy, hocam cevabınız bekliyorum önemli benim icin Genişletmek için tıkla... Swiss isimli bir yer olması lazım. Şu an kullanmıyorum, paketinde duruyor öyle yani bilmiyorum piyasayı falan artık hocam. Bir heves aldım ama yatıyor öyle. 1 paket de yedek coil almıştım duruyor yani onlardan da birkaç tanesi.
bagatur Uzman Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 93 Beğeniler 39 30 Ağustos 2025 #13 Juest dedi: Nereden aldınız Hocam cihazı @DarthGorsoy, hocam cevabınız bekliyorum önemli benim icin Genişletmek için tıkla... Knk en iyisi forumdan almak bu arada. Esf veya sbtv'ye kayıt olun bence.
Juest dedi: Nereden aldınız Hocam cihazı @DarthGorsoy, hocam cevabınız bekliyorum önemli benim icin Genişletmek için tıkla... Knk en iyisi forumdan almak bu arada. Esf veya sbtv'ye kayıt olun bence.