Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.869 Çözümler 9 Beğeniler 2.785 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 19:33 #1 Oldukça popüler oldu, romantik anime çok seven birisi değilim açıkçası ama ilgimi çekmedi değil. İzlenecek bir seri mi?
Oldukça popüler oldu, romantik anime çok seven birisi değilim açıkçası ama ilgimi çekmedi değil. İzlenecek bir seri mi?
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 810 Çözümler 1 Beğeniler 391 Bugün 19:38 #2 Hocam 2. bölümündeyim genel olarak olaylar biraz tekrarlanıyor. Fakat beni sardı izleyebilirsiniz. Çok bölümü yok zaten 6 bölüm şeklinde fakat 1 bölümde 2 bölüm yer alıyor.
Hocam 2. bölümündeyim genel olarak olaylar biraz tekrarlanıyor. Fakat beni sardı izleyebilirsiniz. Çok bölümü yok zaten 6 bölüm şeklinde fakat 1 bölümde 2 bölüm yer alıyor.
F FRAGX Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 365 Çözümler 2 Beğeniler 171 Bugün 19:39 #3 Ethem Efe dedi: Oldukça popüler oldu, romantik anime çok seven birisi değilim açıkçası ama ilgimi çekmedi değil. İzlenecek bir seri mi? Genişletmek için tıkla... Kız arkadaşımla başladım, diğer romantik animelerden biraz farklı ve güzel bence. Bölümleri de oldukça kısa, bir şans verin derim.
Ethem Efe dedi: Oldukça popüler oldu, romantik anime çok seven birisi değilim açıkçası ama ilgimi çekmedi değil. İzlenecek bir seri mi? Genişletmek için tıkla... Kız arkadaşımla başladım, diğer romantik animelerden biraz farklı ve güzel bence. Bölümleri de oldukça kısa, bir şans verin derim.
nnomad Uzman Ağ Büyücüsü Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 630 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 470 Bugün 19:56 #4 Ethem Efe dedi: Oldukça popüler oldu, romantik anime çok seven birisi değilim açıkçası ama ilgimi çekmedi değil. İzlenecek bir seri mi? Genişletmek için tıkla... Güzel ama manga çok ama çok yavaş ilerliyodu doğru hatırlıyosam. Anime ne kadar adapte bilmiyorum ama bi o kadar yavaş olur sanırım.
Ethem Efe dedi: Oldukça popüler oldu, romantik anime çok seven birisi değilim açıkçası ama ilgimi çekmedi değil. İzlenecek bir seri mi? Genişletmek için tıkla... Güzel ama manga çok ama çok yavaş ilerliyodu doğru hatırlıyosam. Anime ne kadar adapte bilmiyorum ama bi o kadar yavaş olur sanırım.