Snapdragon 8 Gen 4, AnTuTu’da Dimensity 9400’ü Geçerek Zirveye Yerleşti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 122
Makaleler
5

Snapdragon 8 Gen 4, henüz duyurulmamış olsa da MediaTek’in yeni amiral gemisi yongası Dimensity 9400, ciddi bir rakibi olarak görülüyor. Daha önce Dimensity 9400, AnTuTu karşılaştırma testlerinde 3 milyon puanı aşan ilk akıllı telefon yonga seti olmuştu. Ancak yeni raporlara göre Snapdragon 8 Gen 4, yalnızca 3 milyon puanı aşmakla kalmadı aynı zamanda en yakın…

Devamını Oku: Snapdragon 8 Gen 4, AnTuTu’da Dimensity 9400’ü Geçerek Zirveye Yerleşti
Kaynak: Techolay

Sahsi dusuncem 8 Elite CPU'da, 9400 ise GPU'da kazanan isim olacak. Verimlilik farkini ise cikinca gorecegiz. Oryon cekirdeklerini en cok bu yonden merak ediyorum.
Hala Mali altyapısını kullanıyor. Adreno'nun yazılım desteği konusunda kimse su dökemez. Ben 8 Elite'in tepeye yerleşeceğini düşünüyorum.

Hala Mali altyapısını kullanıyor. Adreno'nun yazılım desteği konusunda kimse su dökemez. Ben 8 Elite'in tepeye yerleşeceğini düşünüyorum.
Geekerwan'in testlerinde tabiri caizse milimetre farkla 9300+ kazanmisti gecen sene. Tabii yazilim destegi farkli bir konu, ben ham gucten bahsediyorum. Bu sene de bayagi sicradiklari icin en kotu berabere giderler gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…