Snapdragon X Elite ile M4 Çipinin Kalıp Boyutları Karşılaştırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 85
Makaleler
5

Qualcomm, Snapdragon X Elite çipsetiyle Windows işletim sistemli dizüstü bilgisayarlara güç vermeyi ve Apple Silicon’a güçlü bir rakip olmayı hedefliyor. Şirketin ilk duyurusunun üzerinden neredeyse bir yıl geçmesine rağmen Snapdragon X Elite’in çeşitli yapılarını inceleyen bir kalıp görüntüsü yayınlanmamıştı. Şimdi ise Snapdragon X Elite’in Apple M4 ile kıyaslandığında fiziksel olarak daha büyük olduğu ve başka…

Devamını Oku: Snapdragon X Elite ile M4 Çipinin Kalıp Boyutları Karşılaştırıldı
Kaynak: Techolay

Snapdragon X Elite PC işlemcisi ancak bunu telefonlara koyamazlar mı?
Tuketecegi guc miktarini bilgisayarlara gore ayarladiklari icin telefonlarda pil sorunu yaratabilir ancak ilerleyen zamanlarda tabletlere gelme ihtimali var diye dusunuyorum. Hem zaten Snapdragon 8 Elite'de, X Elite'de de bulunan Oryon CPU bulunuyor.

Tuketecegi guc miktarini bilgisayarlara gore ayarladiklari icin telefonlarda pil sorunu yaratabilir ancak ilerleyen zamanlarda tabletlere gelme ihtimali var diye dusunuyorum. Hem zaten Snapdragon 8 Elite'de, X Elite'de de bulunan Oryon CPU bulunuyor.
TDP'yi telefonlara göre ayarlarlar. Onu söylemeyi unuttum.

İfadeler: 442
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…