Snowrunner mod indirirken "10001 Network Error" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Henkai
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 258
  • Etiketler Etiketler
    mod sorunu

Henkai

Uzman
Moderatör
Snowrunner'da mod browser bölümüne girdikten sonra, herhangi bir modu indirmek istediğimde modlar inmiyor. Sürekli olarak aynı hata kodunu alıyorum. Yabancı kaynaklarda da aynı hatayı alanlar var ve çözümünü bugüne kadar bulabilen kimse çıkmadı. Bu sorunu çözebilecek var mı? Oyunum orijinal ve Epic Games üzerinden oynuyorum.

SnowRunner_2024.07.09-21.43.webp

Snowrunner'da mod browser bölümüne girdikten sonra, herhangi bir modu indirmek istediğimde modlar inmiyor. Sürekli olarak aynı hata kodunu alıyorum. Yabancı kaynaklarda da aynı hatayı alanlar var ve çözümünü bugüne kadar bulabilen kimse çıkmadı. Bu sorunu çözebilecek var mı? Oyunum orijinal ve Epic Games üzerinden oynuyorum.

Eki Görüntüle 63978
Biraz araştırdım ve "Yaygın bir neden, VPN, proxy sunucusu, güvenlik duvarı kuralları, anti-virüs yazılımı veya özel DNS hizmetinin kullanılması olabilir." cümlesine rastladım bunlardan birini kullanıyor musun?

Kurulu olmamasina ihtimal vermiyorum ancak, Epic Online Servisleri kurulu mu? Kurulu olup olmadigini anlamanin en kolay yolu oyun ici Epic arayuzunu acmaya calismak. Kurulu degilse kurun zira bu oyun istiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt