Social Club'a erişilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Iorweth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 325
  • Etiketler Etiketler
    club
2013'te PS3'te GTA 5 oynamak için açmıştım hesabı. Maalesef ki 2019 yılında ücretli servise geçen Mynet hesabı üzerineydi Social Club hesabım. Tüm hesaplarımı Gmail'e geçirmeme rağmen Social Club'u unutmuşum. Şifreyi bildiğim için giriş çıkış bugüne kadar sorun olmuyordu fakat dün akşam yeni aldığım GTA 4'ü oynamak için girdiğimde e-posta doğrulaması istedi benden. Haliyle erişemediğim için supporta yazdım fakat bütün faturaları atmama rağmen hesabın size ait olduğunu doğrulayamıyoruz cevabını aldım :D Ne yapmam gerekiyor?

Hesabın açıldığı tarihi nasıl öğrendiniz? Ben yıl olarak hatırlıyorum ama gün ve ay hafızamda yok.
Bir saniye bakayım.

IMG_20240708_132944.webp

Bu ekran görüntüsünü ve bir fatura attım ve bana şunu dediler. Hesap ilk açılış tarihiniz 12.04.2021 size şifre sıfırlama linki ve Hesap doğrulama linki yollayacağım demişlerdi.

Bende anlamadım çünkü bende hatırlamıyordum oldu öyle umarım olur. 👍

Son düzenleme:
Bir saniye bakayım.

Eki Görüntüle 63500
Bu ekran görüntüsünü ve bir fatura attım ve bana şunu dediler. Hesap ilk açılış tarihiniz 12.04.2021 size şifre sıfırlama linki ve Hesap doğrulama linki yollayacağım demişlerdi.

Bende anlamadım çünkü bende hatırlamıyordum oldu öyle umarım olur. 👍
Benim maile erişimim yok hocam :D Yani bu eposta bana da gelmiştir fakat maalesef erişemiyorum.

Allah'tan Mynet hesabım duruyormuş. 80 lira verip aylık abone oldum. Oradan değiştirdim hesabı :D 2008 yılında açtığım için tüm üyelikleri oraya bağlamıştım, hala ücretli hale gelmesini aşamıyorum arkadaş. Google, Microsoft bile ücretsiz mail hizmeti sunarken size ne oluyor :D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt