Elimde ASUS ROG STRIX RX 580 bloğu var ve benim RX 590'ımda aşırı derecede ısındığı için takma ihtiyacı duyuyorum. Bunun sebebi elimdeki Sapphire Nitro+ Special Edition kartta iki adet ısı borusu varken ASUS ROG STRIX blokta toplam 8 adet boru var edeceği 5 derece olsun benim için önemli ASUS blokta 3 fan var daha da fark eder sanırım. ASUS bloğun ısı boruları yüzünden takamıyorum DVI portuna deyiyor DVI portunu sökmek için iki adet 30W havya ile denedim olmadı istasyonlu havya lazım. 1 ısı borusunu tıraşlarsam bir sıkıntı çıkarır mı?
Ek bilgi: RX 500 serisinin vida delikleri bire bir bunu Sapphire bloğunun 570 580 590 470 480 olarak geçtiğini bildiğimden direk aldım 580 blok 590'a uyuyor.
Elimde ASUS ROG STRIX RX 580 bloku var ve benim RX 590'ımda aşırı derecede ısındığı için takma ihtiyacı duyuyorum. Bunun sebebi elimdeki Sapphire Nitro+ Special Edition kartta iki adet ısı borusu varken ASUS ROG STRIX blokta toplam 8 adet boru var edeceği 5 derece olsun benim için önemli ASUS blokta 3 fan var daha da fark eder sanırım. ASUS bloğun ısı boruları yüzünden takamıyorum DVI portuna deyiyor DVI portunu sökmek için iki adet 30W havya ile denedim olmadı istasyonlu havya lazım. 1 ısı borusunu tıraşlarsam bir sıkıntı çıkarır mı?
Ek bilgi: RX 500 serisinin vida delikleri bire bir bunu Sapphire bloğunun 570 580 590 470 480 olarak geçtiğini bildiğimden direk aldım 580 blok 590'a uyuyor.
Kart gitmeye başladı gibi içini açıyorum bloku uydurmak için hiçbir şey ellemeden kapatıyorum yükte görüntü kesiyor, sadece slottan söküp takıyorum veya güç bağlantısını söküyorum düzeliyor. Bazen de biraz daha macun sürüyorum o zaman düzeliyor 590 bir şeyler söylüyorda sövüyormuş gibime geliyor bazen kasaya koysaydım sistemi sıkıntısı kalmicakta yılbaşına kadar ekipmanları almam lazım zam gelecek gene.
Kart gitmeye başladı gibi içini açıyorum bloku uydurmak için hiçbir şey ellemeden kapatıyorum yükte görüntü kesiyor, sadece slottan söküp takıyorum veya güç bağlantısını söküyorum düzeliyor. Bazen de biraz daha macun sürüyorum o zaman düzeliyor 590 bir şeyler söylüyorda sövüyormuş gibime geliyor bazen kasaya koysaydım sistemi sıkıntısı kalmicakta yılbaşına kadar ekipmanları almam lazım zam gelecek gene.