Soğutucu blok söküldükten sonra macun yenilenmesi gerekir mi?

Arkadaşlar ilk kule tipi soğutucum olmasından ötürü büyük bir hata yapmışım. Soğutucu blok egzoz fana bakacağına aşağı bakıyor, yani ters duruyor. Ben bloku söksem, hızlıca geri taksam macun değişmem gerekir mi acaba? Biraz macun kalmıştı, kendi kutusundan çıkan TF7 macundan ama ne kadar bilmiyorum.

TF-7 ben de kullandım, en az 1 yıl götürüyor neredeyse. Aynı değerleri birebir verebiliyor bu süre zarfında. Çok dış ortamla maruziyet olmaması adına, doğru pozisyonda monte edip kullanırsınız, bir problem olmaz. Ortaya nokta şeklinde sıkıp biraz bırakın isterseniz, aklınızda soru işareti kalmaması adına. Mucizeler yaratmaz. Vizkozitesi yüksek macunlardır, çok problem çıkmaz dediğiniz gibi.

Macun malasıyla geri toplarsın macunu sorun olmaz. Benim macun 3. soğutucuyla çalışıyor şu an kıvamı da dayanıklılığı da aynı. TF7 de kötü macun değil bir şey olmaz.

Bence gerek yok basıncı yiyince yayılır zaten. Psikolojik olarak rahatlamak istersen minik bir damla koy işlemcinin ortasına.
Şimdi benim macundan mala tarzı bir şey çıkmadı, yerine kredi kartı gibi bir şeyle ortaya mı toplayayım macunu?

Ya da dağıtmam mı lazım?

Şimdi benim macundan mala tarzı bir şey çıkmadı, yerine kredi kartı gibi bir şeyle ortaya mı toplayayım macunu?

Ya da dağıtmam mı lazım?
Dağıtmak max senaryoda 2-3 derece anca düşürüyor, işlemci için gereksiz, sadece ekran kartı çipine süreceksen gerekli. Ortaya nokta bırakman yeterli gelir. En ideali X şeklinde bırakmaktır ama sen şu an için nokta şeklinde bırak, çünkü öncesinde macun sürülü vaziyette.

Spatula,kredi kartı, parmakla bile dağıtan var. Tercih meselesi o kısım.

Ya da dağıtmam mı lazım?
Zaten soğutma bloğunu kapatınca kendi kendine dağılır o. Dağıtmana gerek yok. Ayrıca her şeyin fazlası zarar. Fazla sürme.

Ya da dağıtmam mı lazım?
O kadar mühim değil işlemcide o kendini yayıyor zaten direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…