Soğutucu işlemciye nasıl takılır?

derindevlethikmet

Çalışkan
Yer
Istanbul
Selam. Sistem topluyorum da bir yerde takıldım. Soğutucuyu işlemciye tam olarak nasıl takacağım? İşlemcinin etrafına şu şekilde iki çubuğa benzeyen parçayı monte ettim:

Elde bu parçalar kaldı:

Sanırım turuncu kısım işlemcinin üzerine denk gelecek ama soğutucu fanı nereye takıcam anlamadım. Anlatırsanız sevinirim.

Not: Kule tipi soğutucu.

Ok ile gösterdiğim delikleri yine ok ile gösterdiğim vidanın üzerine getirip eşit olarak sıkmanız lazım. Fan RAM'lere bakacak şekilde takılmalı.

Eki Görüntüle 266245

Eki Görüntüle 266246

Ok ile gösterdiğim delikleri yine ok ile gösterdiğim vidanın üzerine getirip eşit olarak sıkmanız lazım. Fan RAM'lere bakacak şekilde takılmalı.
Hocam teşekkürler. Kuleyi yani metal parçayı hareket ettirince RAM de hareket ediyor. Biraz baskı uyguluyor yani. Bu sorun olur mu? RAM yamuk durmuyor ama metal parçayla RAM arasına ip bile girmiyor.

Hocam teşekkürler. Kuleyi yani metal parçayı hareket ettirince RAM de hareket ediyor. Biraz baskı uyguluyor yani. Bu sorun olur mu? RAM yamuk durmuyor ama metal parçayla RAM arasına ip bile girmiyor.
Sorun olmaz. Yine de garanti olması için soğutucuyu biraz gevşetebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…