Murat Koçak

Başarılı
Bilgisayarımda tek eksik şey bir web kamerası. Yayın açmak gibi bir derdim yok, bazen arkadaşlarla Discord'da kameralı konuşuyorum. Sohbet ederken o sırada kamera olmadığı için açamıyorum vs. Onun için güzel bir web kamerası bakıyorum. Genelde tüm ekipmanlarımı Logitech kullandığım için o markaya baktım ama en ucuzu da var en pahalısı da. Hangisi bana göre karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda tek eksik şey bir web kamerası. Yayın açmak gibi bir derdim yok, bazen arkadaşlarla Discord'da kameralı konuşuyorum. Sohbet ederken o sırada kamera olmadığı için açamıyorum vs. Onun için güzel bir web kamerası bakıyorum. Genelde tüm ekipmanlarımı Logitech kullandığım için o markaya baktım ama en ucuzu da var en pahalısı da. Hangisi bana göre karar veremedim.

Seçenekler arasında normalde.

Uzun süredir Logitech C270 kullanıyorum, iyi ışıkladırmada low tier yayın kamerası olacak kadar yeterli diğer sizin dediğiniz işler için de yeterli olur bence. Ama biraz eski kaldığı için şunu öneririm:
Yayın açma gibi bi düşünceniz yokmuş zaten istediklerini karşılayabileceğini düşünüyorum. Bütçeniz fazla ise markanın üst modellerini de tercih edebilirsiniz ancak dediğiniz işler için bence bu kamera yeterli olur. İncelemelerine bakınız en son karar sizin sonuçta.